Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Seni bana bu kdar yakınlaştıran sebepleri merak ediyorum beni de sana kardeşceızzzzıım
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl açıksözlü oluşu.. bide memati oluşu ( of gülücük koyuyorum ama içimden gülmek gelmiyo ya.. )
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl noldu ya seni üzenmi oldu ağzını burnunu kırarım seni kim üzdüyse bulut dostum
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl hiç hatırlatma... üzmek yanında laf bile kalmıyo.. insan dostum dediği birisinden yara alınca daha çok üzülüyormuş onu anladım.. beni koruyuşunu sevdim mematii...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl buda sana tecrübe oldu bide bu yandan düşün ilerki günlerinde daha dikkatli davranırsın her iyiliğin içinde bir kötülük her kötülüğün içinde bir iyilik vardır bunu unutma
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl evet benim bir kolyem var bi yerde barış işareti bi yerde de bu cümlenin işareti var.. bugün onu taktım :) hayatın her anı bir tecrübe oluyor zaten.. ama yaralanarak ama gülerek...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl yaralanki yaralarını sarmak için gücün olsun gül ama ağlamayıda unutma
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl hepsinii yüksek dozlarda yaşadım .. yaşıyorum zaten :) üsttekilerin en çok nesini mi sevdim.. kendilerini
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl beni ben yapanlardan olduğun için sevdim nie sevdin sorularına cevap vermiş gibi olduk ama olsun yaf
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Sıcak olduun için sevdim Estikçem sen yaralamayı da öğrenmelisin bence inan içindeki zehir akıp gidiyor
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl sen estikce benim kız v ersiyonum oldugun için sevdim aysumuda dobracılıgı ve kendisi oldugu için sevdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.