Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Şimdilik avatarını dielim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 herşeyini seviyom şekerim o benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 hiç bişeyini sevemedim ..tam bi gıcık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 sev beni seveyim seni demiş birisi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 ahanda şekil A da olduğu kibin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 beni sevmeyen çöle düşsün kavrulsun (...) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 yalanını ne yalanımı gördün kıss? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 lafazanlığını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 halini.. kalbini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 muabetini arkadaşlığını ve kalbini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 arkadaşlığını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 kendine has tarzını ve kalbini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Hiçbişisini Sevilcek bi yanı yok ki Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Şekerlerini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 imzasınııı sewdim kendini tanımıom Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 hamaratlığını, çalışkanlığını ve sağ kolum olmasını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 iyiliğini şekerliğini sağ kolunu sewdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 hoşluğunu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 sıcaklığını.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 aklını..kalbini..arkadaşlığını. .gıcıklığını .. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 herşeyini sevdim gıcıklığı hariç Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 daha sevme aşamasındayım seni:) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 imzası ben servet kocakaya'nın sesini çok beğeniyorummmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 avatarını sevdim.. çok güzel bi şiir dimi aça:) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.