Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl hemende yanlışımı yüzüme vurmasını.... yüsüne vurmadım be erbayım resmen yüsüne çarptım yani
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bunu marifet sanıp bide söylemesini bana marifetli demesini canım benim yaaa
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Açacım ayapaklarını çok sevdim ben.. bende istiyorum banane..bayılırım böyle ayapaklara..bir tane daha olsun işte..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Sankim kendisi farklıda.. Sanane bisi şakacıktan atışıyo sanmasını Çok bilmişlik yapmasını banko tespitler yapmasını... Hiç bi tespiti doğru düsgün yapamamsını
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Kankim gülmekten yasamıyom gülüp gülüp, yazamıyom deyip,yazıyomuş gibi yapmasını sevdimmm
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Kankim gülmekten yasamıyom yasıyon ama kankim sana ne nesini sevdiysem sevdim bisden biri olunca havalara girmesini
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gülüp gülüp, yazamıyom deyip,yazıyomuş gibi yapmasını sevdimmm Bacım ne dedin sen Boşuna kapattırmadım ben seni o hastaneye yasıyon ama kankim Aman ii ki dedin ben bilmiyodum kankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.