Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Dereotu maydonuz culardanmi yooook,onlar pahalı...bildiğimiz ot yav
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl ) atma mulayim bu yil Turkiyede kuraklik vardi bildigim kadariyla ot varmiydi
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl ) atma mulayim bu yil Turkiyede kuraklik vardi bildigim kadariyla ot varmiydi Diyarbakırda yoğ ama Iğdırda var,memlekettiler gönderiyo atmakdan kim ölmüş ki
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl )) Ok simdi anladim jeton dustu... birazda icimdeki nakarati yazayim
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl )) Ok simdi anladim jeton dustu... birazda icimdeki nakarati yazayim yaz yaz... ben de yarın Güneş hanımı döfecem ya,işe geç kalmayayım da rahat döfim
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl ) Gunes hanimdami sendikali he şimdi sendikasını da yazardım eme neyse
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Hehehe bende Marabaliyim sendikamda oyle MA hehe Ahanda sen Feyzonun mu hemşosusun bende sendikalıyım
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 16 yıl vay vay Feyzo'nun hemşosu valla hemen belli ediy en azından ben anlayacak kadar zekiyim neyse oyunları dün fena dağıttık ama sonra topladık devam edeyim... efem kendisi Feyzo'nun hemşosu.ondan sevim
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 16 yıl sıcakkanlı hos sohbetını senle bayadir sohbet edemedim ama nerelerdesin sen baktim super uye olmussun Askerimiz bizim o herseyi severiz dermisim
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl illa sebebmi olması lazım sevdim işte bişeylerini ne biliyim..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl illa sebebmi olması lazım sevdim işte bişeylerini ne biliyim.. yok canim sevmek icin sebeb lazim degil yeterki sev yani bir yazisini gordum okudum ve sevdim
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2008 16 yıl bende bılmıyom valla neresını sevıyom bu kısınnn Forumda olmamasini
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2008 16 yıl geldım gordun mu sayın angel ama yıne gıdecem az kaldı subata ondan sonra gorursunuz sız
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 16 yıl hiç tanımıyorum bunu yazdıgına hıc sasırmadım sılence kendisni çooook sefiyom bende senı sefıyom kıs
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 16 yıl sevgi dolu olmasını evet ben cok sevgı doluyum cok mutevazı olabılırım bu yapımda var ılk geldıgımde benı sevgılye kucaklayanlardan bırı olaraktan bende sevdıgım kısılerden bırısın yanı tanımadıgı mısafıre bıle hoslgeldın dıyebılecek kadar hosgorulu bırı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.