Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl zeynepcim valla sen bu smile ı çok kullanmaya başladın yüzünde kalıcak sonra yeşilsuya çikolata sözüm vardıda o yüzden üstüme alındım dedim hep aynı smile kullanmasına bittimm
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl bunu herkes biliyor sands dediğin şeye bak peki avatarını sevmedım ama zeynep önceki avatarımı görmedin sen galiba dilime iğne sokmuştum onu daha çok beğendiysen onu koyayım
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl sana yorum yap diyen mi oldu üsteki arkadas cok yakında ölecek tırsmaktan ne dediğini bilmiyo cart diye gidecek aniden
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl sands korkmadığımı biliyorsunnn daha başarılı olmanı umardım beni korkutamıyorsunnn
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl evt 2 kez izledim ama korkmadım daha iyi önerebileceğin bi film var mı (korku )
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl operada ki hayalet moonholland drive kaygısızlar full house kadın programları
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl kadın programları işkence tavsiye et demedim hiç çekemem filmler için saol
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl sen daraldıkca gel ben sana kuintın tarantinoluk yaparım film izleme hırsını sevdim ayrıca gelecek vadediyor
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl film izleme hırsımmı gelecek vadediyor ama bu filmleri en kısa zamanda izlemem lazım
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl moonholland drive ı izleyip (sana 4 defa izleme hakkı veriyorum) birşey anlarsan ( anlamaktan kastım bana konuyu anlatacaksın ne anlattıgını) sana bir tane kitap hediye filmi yapan david linch kapişko forumlardan arastırmak yok izleyip anlamaya calısacaksın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.