Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl -cılığı biraz sahta içerik katmış...sevmedim... ama doğru arkadaşlarıma ağlama demek yerineee iyileriylee avutmayı seviyorum... ama kendime gelince beceremiyorum.... delülüğünü...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl kıs baş delüü yaptın beni polyanacılık derken görüş açını kastettim.. iyimserliğini
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl yakışmıyo musun yani... ben çok yakıştırıyorum seni şahsen....hani bende de olsa delülükk arkadaşlık ederdim amaaa iştee miniminnacık.... tatlı delülüklerini...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl teşekkürler şamaroğlu.... ben de senin güzel şiirlerini..ve şiirlerin gibi güzel yüreğinii sevdim....
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl geveze mi.... enn çokk bu delü hallerinii sefdim....bi dee müzikkkk zevkini.... onun dışındaa beter bişiy yaff....
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl imzan süper hoşgeldinnn Kibarlığını Teşekkür ederim kedisinin bıyıklarını mizah anlayışını
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl kelebekk severliğini...hatta aynı tür resimlere olan hayranlığımızı... sohbetini....kendisini....
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl kelebekk severliğini...hatta aynı tür resimlere olan hayranlığımızı...sohbetini....kendisini.... ayy canım tatlı dilli olmasını
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl kandırıkçı....! gene kandırıyosun demii burdakileri..iyi değill bi kerem.... çok iyi.... ve ben delülüğüyle karışan bu iyiliği sevdim.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.