Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl abi mübarek ay yalan yakışmaz bize ,henuz bişesını sevmıyroum..tanımam lazım
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Ne bileyim sevilecek bi yanı da yok ama sevdik işte doğruluğunu,olgunluğunu,ttalılığını,dostluğunu herşeyini...kötü bi yanı yok canım benummmm
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl doğruluğunu,olgunluğunu,ttalılığını,dostluğunu herşeyini...kötü bi yanı yok canım benummmm Tatlılığını, komikliğini, sevecenliğini, sevgisini hayatım beniiiiiim
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Ne bileyim sevilecek bi yanı da yok ama sevdik işte Hıh,hiç de bi kerem Heskiden az severdim ama imzasını görünce fanı oldum (Natali fan klüp)
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Hıh,hiç de bi kerem Heskiden az severdim ama imzasını görünce fanı oldum (Natali fan klüp) İmsam için seviosan sevme beni
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Hıh,hiç de bi kerem Heskiden az severdim ama imzasını görünce fanı oldum (Natali fan klüp) eskiden daha çok daha çok severdim naty i. şimdi imzası yüzünden daha as seviyom. (o kadar hatrımıs yomuş demekki?)
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl eskiden daha çok daha çok severdim naty i. şimdi imzası yüzünden daha as seviyom. (o kadar hatrımıs yomuş demekki?) Ya benim için imsama katlanıver nolcak Bak ne güsel imsam dert etme kendine
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl İmsam için seviosan sevme beni Geç saat olunca şaka kaldıramıyorsun bakıyorum eskiden daha çok daha çok severdim naty i. şimdi imzası yüzünden daha as seviyom. (o kadar hatrımıs yomuş demekki?) Vay vay bi beşiktaşlıdan bu beklenir zaten
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Geç saat olunca şaka kaldıramıyorsun bakıyorum İtina ile 24 saat şaka kaldırılır
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Pazar günleri de açıkmı Hııııııııı Fb li misin sen Ben de Galatasaraylıyım bilgin olsun
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl beşiktaşlıyıs. senin gibi pis fenerli deilis. Feneri kaldıramaz herkes
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl oooo naty sen kardeş takımsın osaman gel şu pis fenerliye gosterelim
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl oooo naty sen kardeş takımsın osaman gel şu pis fenerliye gosterelim Pis fenerli mi..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Trabzonlu yok mu yav Hiç komik değil Dedecim sende miiiiiiiii Bak tek akrabam Fenerli sensin ona göre
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.