Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Biliorum gelince üstüme atlıosun hemen terbiyesis ahlaksız seni tütütütü
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Edepsissssss şey... aaaaa yoksa sen İnanamıyorum sana hiç beklemezdim
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Ben bişi ima etmedim ki Neyini sevdim bilio musun dün aldırdıklarını
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Neyini sevdim bilio musun dün aldırdıklarını Yırtarım ağzını kısım ben senin 2 paket bişidi zaten :lol:
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Yırtarım ağzını kısım ben senin 2 paket bişidi zaten :lol: muhahhahahaha 2 paket mi azmış
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Azıttı ? ne ıyk iğrencek ne var yaa Altı üstü 2 paket t-şört aldı
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Altı üstü 2 paket t-şört aldı ayyy gülmekten gebercem şimdi ...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl ayyy gülmekten gebercem şimdi ... ben yazamıom ki Şşş aman sıkı tut kaçmasın
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl kediyi mi 2 paket kedi nıhahahaa puhahhahahha Şimdi kılları dökülür ortalıkta dolaştırma
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Şimdi kılları dökülür ortalıkta dolaştırma efet yaaa pis kedileri hiç sevmem satıp balık alıım bare onların da pulları dökülür bu sefer
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Efet yaa kıllı kıllı En iyisi kuş al Uçar böle kanatlanır evin içinde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.