Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar hayatından eğlenceyi çıkartmış oluşunu sewdim.....................
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl avatarını seviyorum.. sadece avatarımımı? açık sözlülüğünü, cana yakınlığını sevdim
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl sadece avatarımımı? açık sözlülüğünü, cana yakınlığını sevdim hayır tabikide şimdilik öyle dedim.. çok tatlı birisisin kıs sen.. bana karşı iyi davranmanda cabası..
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl Beni hayal etmesini sevdim....imzası çok güzel bir insanı sevmek için, dost olmak için illaki yanında olması gerekmiyor...sen kötü bir anımda ağlayacağım bir omuz oldun...tşk.ediyorum.
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl hayır tabikide şimdilik öyle dedim.. çok tatlı birisisin kıs sen.. bana karşı iyi davranmanda cabası.. çok çabuk şımarırım....sevgi arsızı olurum demedi deme ...tşk ...
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl çok çabuk şımarırım....sevgi arsızı olurum demedi deme ...tşk ... yeri gelince şımarıcaksın tabi..
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Seviorum ama nedenini bilmiorum Bilmemek ayıp diil örenmemek ayıp Eğer birinin gelmesini dörtgözle bekliyorsam onu seviyorum demektir.... Natalia da bunlardan biri
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Topiğie bi baktım demin boştu Senin topiğin kapısında beklemen gerkmezmi bodygaaaaaart bey
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Biliorum gelince üstüme atlıosun hemen Çok seviorum ( aysum'a )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.