Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl üstteki aynı sekilde bende kusura bakma bişi diyemicemm zamanla tanısırız inşallah
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Zamanla tanışırız tabi Hoşgeldin bu arada Sonra pişman olma tanıştığınada Galatasaraylı oluşunu
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl galatasaraylı olsada genede beşiktaşlı olma ihtimalini sevdim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Dedem gibi çok seviyom kendisini Erbay dedem benim sağol nenecim... ablamın yaptığı tatlıları sevdim...(yaparsın artık bize o kadar yağ çekiyos.. )
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar bende yüzündeki bitmek bilmeyen ışığı sewiyorum...........................
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl sağol nenecim... ablamın yaptığı tatlıları sevdim...(yaparsın artık bize o kadar yağ çekiyos.. ) Yağ çekmekteki üstün başarısını bende yüzündeki bitmek bilmeyen ışığı sewiyorum........................... Yüreğinde bitip tükenmeyen sevgisini
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar küçücük yüreğindeki kocaman sewgisine bayılıyorum.....herkese sewgi dağıtıyor...............
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl dostluk ve arkadaşlığın anlamını çok iyi bilmesini Sana öyle geliyor kankim Vefakar olmasını Ve benim dostum olmasını
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.