Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Kankisine olan sevgisini.. Ordan bakılınca sevgi gibimi gösüküyo halbuki çok başka bişey
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Ordan bakılınca sevgi gibimi gösüküyo halbuki çok başka bişey aslında çok farklı bişey bisimki kabiliyetini tan abime gönderdiği sanal çiçeklerini
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl aslında çok farklı bişey bisimki Siyah beyas bir film gibi kıs kankim
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Tan'ı sormayın ona bişiler oldu on yıl sonra bana ilk defa bu yıl çiçekler alıyor, allaallaaaaa diyorum bende... size şikayet edeyim sorun bakalım 10 yıldır niye almamış espirilerini
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Tan'ı sormayın ona bişiler oldu on yıl sonra bana ilk defa bu yıl çiçekler alıyor, allaallaaaaa diyorum bende... size şikayet edeyim sorun bakalım 10 yıldır niye almamış Allah Allah du bakıyım ablacım bi soralım sıcaklığını tatlılığını canayakınlığını
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.