Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Ben en iyisi sevmediğim özelliklerini sayayım: düşüncesiz, bencil,çirkin,kibirli,yalancı,iftiracı,duygusuz, acımasız ..... öleee gidio
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl bende tanımıyorum..ama bu forumda bazıları sanki dışarıdanda tanışıyorlarmış gibi..
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Belki tanışıyorlardır bende senin avatarının içinde dönen gözü çok sevdm mitolojik bişiii
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl bende ilk 3 harfini sevdim , eski ve çok sevdiğim bi arkadaşımdır TAN
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl tıpa tıp bana benzemesini sevdim bakarmısınız kimse olmayınca artık kafayı yedik kendi kendimize yazıyoruz
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl tıpa tıp bana benzemesini sevdim bakarmısınız kimse olmayınca artık kafayı yedik kendi kendimize yazıyoruz herkes evine gidiyor yaw , düşerler birazdan , benim gibi hala işte olan kimse yok heralde
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl herşeyini seviyorum özellikle candan sıcak ve akıllı oluşunu .) canımmm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl herşeyini seviyorum özellikle candan sıcak ve akıllı oluşunu .) canımmm sende benim canımsın , pamuk şekerimsin , herşeyini sewerim senin
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl samimiyetini,sıcaklığını,bana bal köpüğüm deyişini,avatarını herşeyini sevdim canım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl wallahi içimden geldi sana öle demek , yakıştığını düşündüm sonra vardır benim öle kelimelerim insandan anladığı için sewdim
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl wallahi içimden geldi sana öle demek , yakıştığını düşündüm sonra vardır benim öle kelimelerim insandan anladığı için sewdim tatlım niye açıklama yapıyorsun ki,ben çok sevdim bu sözleri...ayrıca yakıştırdığın içinde çok mutlu oldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.