Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl süperrrrrr karizma bey efendi saygili herkese karsi hic kimseyi gücendirmeyen vatan sevgisi ne diyem ya yetmes ki seviyorum abimi
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Kuss demesini Ayy bilemiom ya demesini + Nahir demesini Konuşmana bayılıom ben senin ya
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Allah aşkına sen nasıl resim eklion eklediğin resimlerin hiçbirini göremiom ben Resim ekleyememesini sevdim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Allah aşkına sen nasıl resim eklion eklediğin resimlerin hiçbirini göremiom ben Resim ekleyememesini sevdim ama bende görünüyor burada cıddımısınnn
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Şu ana kadar eklediğin hiçbir resmi göremedim ben senin Beceriksizliğini
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Şu ana kadar eklediğin hiçbir resmi göremedim ben senin Beceriksizliğini ya sınıfta görmüştün amaaaa
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Hee doğru Çoğunu göremedim diyelim ekle bi daha resmi merak ettim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Beceriksiiiiiiiiiissssssssss kıss senın bılgısayar sıyah beyaz olmasın belkı ondan görmuyonn
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl kıss senın bılgısayar sıyah beyaz olmasın belkı ondan görmuyonn De geeet Ben beceriksizim demio da Hocamııın beni sevmesini sevdim Sedelinanın da tırnaklarını
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.