Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Dua et senin hala bakacak bi gösün var Ben düşünürken icraate geçio hep bu gısss Seninde du bi düşünem Necatiyi getirmeni üsttekının en çok nesını sevdim,'ne'sini sevdim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl sabah güneşini hatırlatmasını (tan_vakti) artosun ise iyi bir dost olmasını sevdim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl harika bir çiçek olduğunu utancından bıdaha sınıfa gelmemesını
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Bana seni seveceğim haykırmasını... kiiimmmm, ben miiiiii boşuna beklemesini artosun hiç çiçek almadığını söylemesini
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Kafasına vur El ekmeğini o derece Saf ve temiz bir ArkadaŞımız sağol be güzel benzetme yapmışsın..unutmaki saf sandığın kişilere sonradan muhtaç olasın......
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl her yemeği yapmasını... (gülsüne) yağmurunda yazılılarda kopya vermesini sevdim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.