Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl imzasına....."Birgün hayattan bıkıp çaresizce bir köşeye çekilip hüngür hüngür ağlamak istersen beni ara. Yanında olmak isterim. Çünkü mendil satıyorum 1 alana 1 bedava." :D
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Erbay kardeşimi her yönüyle severim.. eski dost daha doğrusu eskimeyen dost
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Yemeklerimi zehir niyetine ses cıkarmadan yemesini sevdim ( Gülsüne şikayet etmişsin görmedim sanma ) Erbay.. Kralx ımm yazdığı sözlerdeki uyumu sevdim
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl foruma geri dönmesini...(sedat abiye) zehir gibi yemeklerini sevdim...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Aklını ruhunu, ağırbaşlılığını sevdim.. Gerçekten jön.. daha tanışalı bir kaç dakika oldu.. İnsanlık notun benden 100 üzerinden 99 buçuk...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Neşesini sevdim, komikliğini sevdim, konuya göre resim bulmasını sevdim
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl yaw kırpıklerını sevdım,rimel ne marka gıı Max Factor Yoksa Avon muydu
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl zorda olduğunda kedi gibi pençelerini çıkarmasını sevdim... Dua et ki sen yanımdayken zorda olmayım Sardunyamın bakışlarını
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl zannetmiyom.... türkü atarken sazın tellerini karıştırmasını sevdim...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Geçen sazının telini koparmıştım ösür dilerim hocam Kırlarda koşuşturmasını taurus
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.