Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ay iltifatını sevdim, zati çok şirin birde tatlı tatlı konuşmazmı yerim ben seni kısss
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl o kadarını biliyorum ben hayalimdeki sana göre seni resmediyorum hayallerin yıkılmasın sonra... ben aynı bir şebek yavrusuna benziyom loo şirinliğini sevdim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl niye sevmiyon bakem yoksa başka arkadaş mı buldun biz seni seviyoruz değil mi erkan sevsende sevmesende
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Manilerin ustası Hoşuma gidiyor yazması Ukalalık olacak belki ama Armandır buranın Sultanı..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Sağduyulu yaklaşımını .. Saygı duyulası havasını.. Ve tabii Angelina avatarını ..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Sağduyulu yaklaşımını .. Saygı duyulası havasını.. Ve tabii Angelina avatarını .. ya ben bu avatarı değiştirecem gidip bu kadınıda öldürecem ya benim ünümün önüne geçiyor hatun
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl O sadece senin ününden faydalanabilir ama önüne geçemez.. ( sardunyam )
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tamam vazgeçtim öldürmeyeceğim hemde avatarı değiştirmeyeceğim... yaşasın yazık kadına...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Hani kedisiyle uğraştığımda bana kızıyor ya,hah işte onu seviyorum..
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl o atı değiştirme sakın bende atla uğraşcam bundan sonra iyi yüreğini sevdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.