Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl evet bende senin en çok benim hakkımda yorumlarının tutmasını sevdim
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl İlginçte olsa şekildeki gibi Ruhsuz yaşam gibi oluyor,sensiz olmuyor,yoksun yanımda,sevgine ihtiyacım var bunlar olmasada tatlı bakışını sevdim......... Sen kimsin ki
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Küçükken attığı dayakların tadını sevdim her yerde söyleme yok sa akşam eve gelince yine beklerim seni avuçlarımı kaşıya kaşıya
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl PLaCeBo öz abim biliyorsunuz ki Evet açıklıyorum, onun da yüzü burda, döverdi Çok acılar çektim ben bu günlere gelene kadar ;Bakışlarını sevdim
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl :unsure: :lol: söylemicem niye sevdim sevdimse sevdim ya size ne
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl PLaCeBo öz abim biliyorsunuz ki Evet açıklıyorum, onun da yüzü burda, döverdi Çok acılar çektim ben bu günlere gelene kadar ;Bakışlarını sevdim yok yok seni bayadır hırpalamamıştım valla ben seni hırpalamayı sevdim akşam biraz daha hırpalıyım
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl söylemicem niye sevdim sevdimse sevdim ya size ne Sen söylemezsen ben hiç söylemem gülsünnn
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl ablalarin gülü kir cicegi ates böcegi herseyile sevdim ( aha da söyledim
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Kafasına vur El ekmeğini o derece Saf ve temiz bir ArkadaŞımız
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Senden benı Sev Dıye bır istekde buLuNaN Mı Oldu hanfendi Asıl ben Seni Hiç sevmedim Şu imzaya Şu avatara bak TakLitçi Niye Kendını resmını koymuyorsun Zorunamı Gidiyor
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl niye zoruma gitsin aaa. gitse o avatarı koyarmıyım... üstelik kendi resmimi koyarsam düşüp bayılırsın, sana acıdığımdan eklemedim... rusyadan da yeni gelmişsin, yazık buralarda telef olma...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.