Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl Dürüstlüğünü , anlayışını , sevecenliğini , sayarsam bitiremem..
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl Ruh kalbin aynasıdır , aynalar yalan söylemez.... Doğruyu görmesini sevdim...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl Toprağım.. Forumun sabah güneşi.. Sıcacık samimi insancıl seviyeli duygusal dürüst zeki ılımlı canı canan bir insan.. Ben bu üstümdekinin gevezeliği de dahil olmak üzere her bi şeyini sevdim be ..
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl Toprağım.. Forumun sabah güneşi.. Sıcacık samimi insancıl seviyeli duygusal dürüst zeki ılımlı canı canan bir insan.. Ben bu üstümdekinin gevezeliği de dahil olmak üzere her bi şeyini sevdim be .. ya valla utanırım ben yawww ben alışık değilim böle çok iltifat almaya... saol armancım sende benim için öylesin, sıcak ve samimi kuşum seni ne kadar sevdiğimi biliyosun zaten ama ben yinede söliyim ''koccamaaaaannnnnn''
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 19 yıl Ne olursa olsun cafemizi hiç boş bırakmamasını sevdim.. Artık bizden biri olmasını sevdim .
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.