Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Tek bir sebep göstermek yeterse.... Sadece kendisi olduğu için ....
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Tekrar eskisi gibi foruma katılımını arttırmasını sevdim topic seçiyorum... Tekrar eskisi gibi foruma katılımını arttırmasını sevdim topic seçiyorum...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl bu avatarı çok seviyorum be golgi, insan kendi gözünden vazgeçip başka avatar koyamıyo beaa
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl bu avatarı çok seviyorum be golgi, insan kendi gözünden vazgeçip başka avatar koyamıyo beaa senin avatarı ben gördüm internette bea...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl tanımıyooommm daa yenı gelmıs baksanıza hele bır meydun ıle karsılassın (perı kızıda tabee) sora buluruz bır seyler...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl oda sureklı denısıyor bende tıpkı senın ımzanda hayat ıcın dedıgın gıbı hayat hergun yenıden başlar başlar başlar oda sureklı denısıyor bende tıpkı senın ımzanda hayat ıcın dedıgın gıbı hayat hergun yenıden başlar başlar başlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.