Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Gönüllü olarak Cafemde çalışmasını.. Şaka bir yana samimi ve ılımlı havasını..
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl tamam söyliyim o zaman... kendini göstermek için stadyumda yapcagı hareketi
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl nonflammable olmasını aynı zamanda dont melt im yanii yaratıcılığını sewdim
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl tamam söyliyim o zaman... kendini göstermek için stadyumda yapcagı hareketi orasını karıştırmamasını
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl aizizille neden bahsettikleri konusunda kafamı karıstırmasını sevdim..
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl o bana yanmaz dedi bende aynı zamanda erimem de dedim bilekliğini sewdimm
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl kim dedi azizil mi.. nikine niko diyebilişimi sevdim..nasıl çabaladım ama
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl heheheh evet azizil dediii niko diyişini sewdimm ne şekerr yaaa
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl oh-iyi kızar bir de dedim şimdi.. anlayışlı daha ne sevdim işte
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.