Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl burda sevgisizlerin iş i yok da ondan seviyorum herkesi seviyorum gerçektenn valla billa hakkaten
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl burda sevgisizlerin iş i yok da ondan seviyorum herkesi seviyorum gerçektenn valla billa hakkaten bu kadar iyi olmasını bi türlü sevemedim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl bu kadar iyi olmasını bi türlü sevemedim gerçekte iyi değilim de numara yapıyom angel bende senin bu tutumunu seviorm (seviorm) seni de sadeliğini sevdim teşekkür edreim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl mineyi sevmesini sevdim sevdim kardeşim işte ayrıcana rol mol yapmıyom ben
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Yazar bazen nedensiz sewersinya ...işte bende öyle sewdim seni............
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl sana bağıra bağıra YMCA şarkısını söylüyorum şu an sewdim bir keree
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Yazar tamam o kadar da bağırmana gerek yok relax.....sew am sakin ol...... sewiyorum ......... ateşleri hiçe sayıp dim dik yürümesini sewiyorum.......
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl sarı saçlarını sevdim sarı saçlarından sen suçlusun kullandığı resimlerini sevdim çiçekleri sevmesini sevdim ahanda ona bir çiçek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.