Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl paylaşımı sevmesini sevdim....... bi 70 lik gelmiş;tuttu getirdi birlikte içek diye.....
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Yazar hmmmmm önceki avatarını sewdim.........bide sewdim yaaaaa
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl alla alla sen svecen bis öle aval aval bakacaz ölemi................ hade bakalım tuttuk bizde çok sevdik........
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Yazar avatardaki duruşuna baksana yaaa...bunu kim sewmez..........şeker yaaaaaa
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Gözünden hiç bişi kaçmamasını ama bi yanlışlığını düzelteyim. Plajda sadece kesiklere karşılık veriyordum ( ARMAN sana çok ukala olduğunu sölemişlermiydi ? Biliyoz biliyoz sölediler kaç defa )
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Yazar sewdim bir genç kadını ansam onun adını...... bu nerden gelsiyse aklıma...... sewiyom gıı seni........
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Enerji dolu ruhunu...Yaşamak için sebebler veriyor adeta insanlara.. Deli madenim benim.
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl bende seveyyom bacıııımm ayyyy pardon ya, meydüne yazmıştım ben armanı da seveyyom tabi ki de ...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Ben senin en çok davranışlarını sevdim Güçsüze merhametini, zalime direnişini Haksızlıklar, zorbalıklar karsısında Vahşi ve mağrur bir dişi kaplan kesilişini...Ü.Yaşar Oğuzcan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.