Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Aman diim canısım kızarmış bana... Döv kız eğer kıyabilirsen armana... Senden mi esirgiycez bedenizmide acıyı.. Ruhumuz acımasın gerisi önemli diil... Bu arada Golgi .. Olm amma çok üstüme geliyon yaa yok canım daha neler allah tamamına erdirsin ne diyim
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Golgiii... Made benim kardeşim.. Tıpkı senin gibi.. Senin bu hınzırlığını seviyom ama ayara dikkat kardeş..
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Etrafa cok pozitif elektrik yayıyor. Gerek avatarları gerekse imzasıyla
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Yazar nlur sew bea yalvarıp komik duruma düşme sewmiyiciğim seni.....
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl yalvarıp komik duruma düşme sewmiyiciğim seni..... yalvarıyorum ama ..
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl bizden biri ben onun yanında caylak ama arada sırada gelıyor esıyor gıdıyor gizemli kişilik hoş bende ne zamandır yokum ama old zamanda bole gizemli olmak daha küsel herhal bence yanii... yaaw düzgün cumle kuramadım ben
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl bizden biri ben onun yanında caylak ama arada sırada gelıyor esıyor gıdıyor gizemli kişilik hoş bende ne zamandır yokum ama old zamanda bole gizemli olmak daha küsel herhal bence yanii... yaaw düzgün cumle kuramadım ben ben anlıyorum seni merak etme sende bir konuşup pir konuşan birisin yani ilk bu gözüme çarptı..
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl sagol.. bole bu saatte nasıl ayaktayım bılmıyorum cumle bıle kuramıyorum sagol dusuncene
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.