Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl aklını iyi kullanmasını sevdim... ben kadını zeki atik ve geveze olmayanını severimmm...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl bügün herkesi, herşeyi seviyorum ve sevilmek istiyorum buna bugün çok ihtiyacım var
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl İhtiyacın olan sevgi yüreğinde ki gizli derinlikler de saklıysa çıkar o hayasız gömleği... İhtiyacın olan sevgi senin yüreğin de ,yüreğinin sesini dinle... Ve gece kuşu seni seviyor merak etme
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl saolasın gece kuşum bende seni seviyorum ama kahretsin işte yüreğimin sesini dinlememe izin vermiyolar benim mutlu olmaya hiç mi hakkım yok yaaaa
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Hak verilmez alınır unutma,sen dinlemesini bil mutlaka duyacaktır ... etrafına şöyle bir dönüp bak ve muhasebeni yap,göreceksin ki senden daha çok mutlu olmaya ihtiyacı olanlar var ve şükredeceksin nasıl olsa mutluluk benim elim de diye...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl düne kadar herşey iyiydi, ama bu kadar kolay pes etmemeliydi ama hata bende, böyle olacağını tahmin etmeliydim.... acımı paylaşmaya çalışmasını seviyorum:(
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.