Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Bu da gelir bu da geçer üzülme Biz usta olacağımız zamanı da biliriz sabrı da Yurtayken çöm muamelesi görürdük şimdi bir de burda çıktı karşımıza
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl allahaşkına şuna bir bakın sevilecek bi yanı varmı...... iki saatdir yan masadaki lavuğa göz kırpıyo.....başım belaya girecek şimdi...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl allahaşkına şuna bir bakın sevilecek bi yanı varmı...... iki saatdir yan masadaki lavuğa göz kırpıyo.....başım belaya girecek şimdi... yakalandık @azizilturco ---> Galatasaraylı oluşunu
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl gizemli oluşunu hala armanla ilgisini çözemedim! Yada çözmek istemiom
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl gizemli oluşunu hala armanla ilgisini çözemedim! Yada çözmek istemiom çok meraklı oluşunu çözmeye çalışma boşver o kadar da gizemli değiliz yani aslında merak edipte çaktırmamasını Usta oluşunu
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl azazile dediğini biliyorum ben sadece bir üsteki sen olduğun için ayrıca yorum yaptım ok sanırım birbirimiz bu gidişle çok seveceğiz
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Sevgi dolu oluşunu...Sevin sevin birbirinizi..Biz de Azisille severiz birbirimizi.
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl ısınma turlarını bitirdikten sonra kaynaşırız muhtemelen severiz dabi
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl katılış tarihinin dün olmasına rağmen bu kadar çabuk sevmesi herkesi
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl katılış tarihinin dün olmasına rağmen bu kadar çabuk sevmesi herkesi bana mıydı
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl saf bu canım başka dün katılıpta yazı yazana varmı bu kadar burda
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl kattiyen öyle bişi yok bi kerem hayır illa 1 dakika bekleyecen diyo forum ben ne yapayım yoksa tek rakibim THY iğneleyişini
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl saf bu canım başka dün katılıpta yazı yazana varmı bu kadar burda ya dün biri de bana sazan demişti siz aynı kafileden misiniz iyi niyetini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.