Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl ok özür dileme büyüklüğünü gösterip kavgayı kesmesini bilmesini sewdim uhahah amma uzunnn oldu
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl hehehe cenkiz i sewdimm nuri babayı sewdimm ayşegül hanımı sewdimm
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl ok özür dileme büyüklüğünü gösterip kavgayı kesmesini bilmesini sewdim uhahah amma uzunnn oldu doğru nico, kavga etmiyoruz ki biz ufakbi sorun vardı onu hallettik nicocum sorunu halletmemize şahit olmasını sevdim
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl nicocum yazan parmakların altın tutsun pekde şekermiş sewdim şekerliğini
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl bizde mineuyu seviyoz işte.........vakanayı ben de seviyom bu arada
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl mezdekeden esinlenmesini sevdim hadi cevapla bakalım adrenalin, vakana nerelerde ?
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl e sevdiğim acık zaten.. vakana nerelerde? vakana tatile çıktı bir aylığına ama ayın 27 sinde dönecek....... akıllandı artık galiba ne kadar kızdırırlarsa kızdırsınlar küfür yok diyo kendisi....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.