Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl bakışlarını sevdim......... mineu yeni avatarın süper.. tebrik...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl bakışlarını sevdim......... mineu yeni avatarın süper.. tebrik... teşekkür ederim vakana, beğendiğine sevindim adrenalinide severim, vakanayıda....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl oleyy..hep acemi olmak istemiştim,ben hep böyle kalayım..ehüh valla üsttekinin bana bunu söylemiş olmasını sevdim,yoksa hiç farketmezdim
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl ismini sevdim evet bende ismimi sevdim seni de pek sevmedim ama neyse hade bakem
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl senin birini sevebilmen için nası bişi olması gerekir çok merak ediyorum biraz yapıcı olsan be golgi, pozitif olmaya çalışsan diyorum...
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl senin birini sevebilmen için nası bişi olması gerekir çok merak ediyorum biraz yapıcı olsan be golgi, pozitif olmaya çalışsan diyorum... yav ben o kadar büyük bi artıyım ki hiç bir eksi beni bölüpte eksi yapamaz hee sana uyuzum die böyle yapıyon demiii ah canemm üzülme gel seni de severim ben
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl evet bende ismimi sevdim seni de pek sevmedim ama neyse hade bakem sevmek zorunda değilsin tabi o zaman benim de seni sevme gibi zorunluluğum yok
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl hakimiyet kurmak değil be meydün, burda güzel vakit geçiriyorum
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl sevmek zorunda değilsin tabi o zaman benim de seni sevme gibi zorunluluğum yok artist....
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl onu sevmek için elimden geleni yaptım ama olmuycak bu galiba ugraş ugraş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.