Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl yalan vallahi... nisan da 34 olcam 32 deil.... sıcacık bi yüreği var..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl Yazar nee 34 mü...allah uzun ömür versin ........ .......... ya ne bilim sewdim .............
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl hiç bişeyini sevmiom uyuz oluyom '' iyi tamam yaaa sevmezsen sevme '' severim ilbeyi... memleketini seviyorum...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl teşekkür made in... çocuk kalabilmeyi seviyorum bizde sevdik tabi ki...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl kitty sini sevdim bi de sevgilisini özlemesini tuh bende kittyi değiiştirmiştim
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl Sıcakkanlı güleryüzlü iyiniyetli hanımefendi tavırlarını.. Şu aralar forumu sırtladı götürüyor... Yüreğine sağlık.
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl Kardeş havası var bende sevdim keratayı.. Delide bişiye benziyor.. Femalexxx Forumun en mert en saf delikanlılarından.. Hiç değişmeyen tavrını seviyorum. Erbay
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl ya herkeş öle dioo çok mu belli nedir :D:D kardeş havasını da severim
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl Sıcakkanlı güleryüzlü iyiniyetli hanımefendi tavırlarını.. Şu aralar forumu sırtladı götürüyor... Yüreğine sağlık. teşekkür ederim arman... sende çok naziksin... female yi de sevdik demiştim..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl mineunun kendi gibi güzel yüreğini sevdim ( laf aramızda kendini görmedim ama öyle düşünüyorum işte ala ala. )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.