Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl Yazar helal cano..sewme tabi.......bende sewmeyyom zaten..... yeni imzasını sewdim...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ayy beni sewmiş...... bende senin ağır başlı yazılarını sewdim.....
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl 3 Kullanıcı bu konuyu okuyor (0 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı) 3 Üye: adrenalin, MINEU, made in turkey! bakalım kim önce davranacak
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl Yazar yaf aslında avatarına kıl oluyorum bunun ama adı kurtarıyor...minik gibi bişiyy...sewimli...zuhahahhhh
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl espirili oluşunu sevdim... bu avatarıda en yakın zamanda değiştircem aşkolsun ya bi azizil bi sen meydün geçin dalganızı bakalım...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl yaf aslında avatarına kıl oluyorum bunun ama adı kurtarıyor...minik gibi bişiyy...sewimli...zuhahahhhh hiç bişeyini sevmiom uyuz oluyom
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl hangi özelliğini desem ...nerden başlasam ... memleketime çoğaltıp dağıtmak lazım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.