Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Şşşt,çaktırma.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Entel şalvarlılar ekibimi özledim.. Ha birde T-M Magazin muhabirlerimi.. Şalvarlı olduğu kadar son derece entel olan bizzat ben ve ekibin de seni özledi Media'daki dostlarımı özledim burada geçirdiğimiz eğlenceli saatleri özledim o kadar gülerdik ki vakit nasıl geçmiş anlamazdım, şimdi arasıra göz attığım bir yer oldu ve dostlarımda uğramıyor herkesi özledim desem yalan olmaz... Diloş, Frozen, Leylam, Yumote, Rua, Godzilla, Sedelina, bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu, deniz kızı, zeyynepp, tengerin boşig, jön, erbay, mineu, gece yağmuru, hepinizi özledim : Ben de seni Riskli topiclerden biri de burasıdır..Şimdi liste yapmaya başlarsın,bir de bakmışsın ki biri yada birilerini unutmuşsun..Hele unuttuğun isim azıcıkta alıngansa yandı gülüm keten helva.. Bu sebeple; Sıcaklığını hissettiğim ve sıcaklığımı hissettirebildiğim tüm arkadaşlarımı özledim.. *Torunlarım başta olmak üzere ailemi özledim.. *Hazırlayıp sunduğum,''ölmeden önceki son sözün ne olsun'' hikayeciklerini özledim.. *Sedooooş,diye bağırmayı özledim.. *Düldül'üme üye depikletmeyi özledim.. *Hernekadar kurallardan sıkılmış olsam da,Cloud'un kibar uyarılarını özledim.. *Davulcumun sesinden,maniler okumayı özledim.. *Kankilerin atışmasını izlemeyi özledim.. *Minik sürprizler hazırlamayı özledim.. *Gece yarısı gülmelerimizi özledim.. *The Night Team'ı özledim.. Forum çok durgunlaşmış,bakalım neler yapabileceğiz.. Seni ve bütün bunları ben de özledim yavaş internetli günlerime doğru nostalji yapmama rağmen katkım olacağını umuyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 hadi yeniden kuduralım varmısınız Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Seni çok özledim.... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Resim çizmeyi,uyumayı,nefes alabilmeyi işte................. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 erik yemeyi ozledim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 simdi pencereyi actimmiydi hava guzel muhtesem gokyuzu 900 km uzakliktan piril pirildir sevgilimin yuzu ozledim hemde cok Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Güvenle sarılmayı özledim Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 BEN ÖZGÜRLÜĞÜ ÖZLEDİM (gören de beni hapishanede felan zanneder) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 denizi ozledim geyik bari ozledim sarkilari bara bara soylemeyi sozlerin yarisini bilmedim halde agactan meyva calip yemeyi ozledim yaz yamurunda disarda dans etmeyi ozledim Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Ben Kadıköy'de maç izlemeyi özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Seni çok özledim.... bende türkish media eski günleri özledim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Haklısın sardunyam sanki bu aralar bi rehavet var forumda hayrolsun inşallah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 sorma lucifer ne oldu bu foruma ya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Beni ösleyenler efsane geri döndü Bende sisleri özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 hoşgeldin neredesiniz siz ya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Hoşbulduk ablacım Ben burdayım Psikoda bulaşık yıkıyordu gelir birasdan Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 hoşgeldin neredesiniz siz ya kızlar bende geldim bi bilseniz nası özledim sizi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Hoşbulduk ablacım Ben burdayım Psikoda bulaşık yıkıyordu gelir birasdan iyiki dedin kısss Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Hoşgeldin Psikocum Bitti mi bulaşıklar Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Hoşgeldin Psikocum Bitti mi bulaşıklar sölemiyom işte Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Hoşbulduk ablacım Ben burdayım Psikoda bulaşık yıkıyordu gelir birasdan yardım etsene kıza bide söylüyo kızlar bende geldim bi bilseniz nası özledim sizi hoşgeldin valla bende özledim hepinizi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.