Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

"Yaşarken beklemek, beklerken yaşamak ve yaşayıp beklerken ölmek...Özleme bir diyeceğim yok.O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası.O nefes alışı sevgimizin , kavuşmalarımızın anlamı.O tek güzel yönü bekleyişlerimizin...

İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı,yaşantımız özlemlerle güzel.Özlemenin buruk bir tadı var,hele seni özlemenin.Bir kokusu var bütün çiçeklere değişmem.Bir ışığı var ,bir rengi var seni özlemenin anlatılmaz.

Bütün acılara dayanıyorsam;seni özlediğim içindir.Beklemenin korkunç zehiri öldürmüyorsa beni, seni özlediğim içindir.Yaşıyorsam içimde umut varsa yine seni özlediğim içindir..."

Gönderi tarihi:

Bak büütün güzelliklerin tümü sende,bak sende gülümsüyor en amansız özlemler.......

Unut bir yerde bensiz olduğunu, çaresiz Ayrılıklar sevenlerle yücelir...

:clover:

ben de herkesi ve birisini ozledim..

Gönderi tarihi:

Bende nerde olduğunu bilmediğim birini özledim,bi daha görebilecekmiyim meçhul -_-

Gönderi tarihi:

Aysumu ösledim, dedemi ösledim, sedoşu ösledim, yumoşu ösledim :wub:

Gönderi tarihi:

Aysumu ösledim, dedemi ösledim, sedoşu ösledim, yumoşu ösledim :wub:

Aysuşu ösledim,dedoşu ösledim,sedoşu ösledim,yumoşu ösledim,wernel lorantı ösledim :lol::D puhaha bu koptuğum andır :D

Gönderi tarihi:

Aysuşu ösledim,dedoşu ösledim,sedoşu ösledim,yumoşu ösledim,wernel lorantı ösledim :lol::D puhaha bu koptuğum andır :D

Geberme emi sen :w00t:

Beni de kopardıgın andır :lol:

Gönderi tarihi:

Geberme emi sen :w00t:

Beni de kopardıgın andır :lol:

Yok yok senden önce olmaz :devil::lol:

Gönderi tarihi:

bende nataşu :D

Amanın şikeeriim beneeem :hug::wub: Mucaaxxx ıslak ıslak :w00t:

Ösledim kıs seni Sedooş :grin:

Gönderi tarihi:

kıs ayşusss kım ,çin yemeği filan mı :D

Natalia suşi yiyince böyle konuşmaya başlıyo :D Örneğin Sedelina Sedoş,Aysum Aysoş v.b -_-:lol:

Gönderi tarihi:

Natalia suşi yiyince böyle konuşmaya başlıyo :D Örneğin Sedelina Sedoş,Aysum Aysoş v.b -_-:lol:

sana ne dıyor,levıatşu fılaanmı :D

Gönderi tarihi:

sana ne dıyor,levıatşu fılaanmı :D

Leviş diyo yahu :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.