Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl çok kötü şeyler söyledi,dediki ceza dinlenir mi,dediki ben onları özlemedim,dediki noluyor falan :
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl çok kötü şeyler söyledi,dediki ceza dinlenir mi,dediki ben onları özlemedim,dediki noluyor falan : çık çık çık levi'cim çabuk özür dile bakim kedicikten
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Ya Dernek filan dinlemem katlederim bütün kedileri bozmayın kafamı
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl eskiden dahamı güzeldi ne ? ne demek istiyon sen şimdi egzo'cum
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl yok be bian çocukluğum geldi aklıma tasasız dertsiz daha güzelmiş..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl yok be bian çocukluğum geldi aklıma tasasız dertsiz daha güzelmiş.. ne gam ne tasa top peşinde,bisiklet üstünde ahh ahhh daha bi hoştu bizim zamanımız be egzo
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl sizede bişey denmiyo ya hemen kim diomuş falan alala tamam demedim bişi
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Ahhaa ihtiyarladınız mı daha bu yaştan Kemal olgun demek yani olgun yaşa gelmek demek sanırım
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl yaş kemalemi erdi nedir? erdi tabi ardık sorumluluk var,yük var,dert var sıkıntı var varda var..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl deeeeeet neyse sanada ondan kurt kocayınca .... misali egzocum makaraya alıyolar
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl kurt kocayınca .... misali egzocum makaraya alıyolar hayat onlara güzel tabii
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl en yaşlınız benim beee ben okula giderken senin için daha düşünce aşamasında bile değillerdi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.