Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 şimdi ilk olarak ben sedoşu çook özledim; geyikleri çook özledim,olaylara karşı vardiği zekice yanıtları özledim...yaptğı kekleri özledim ... sonra gloriayı çook özledim...bitli domateslerini çook özledim..bana hazırladığı cacıkları,nohutlu pilavları özledim .... ve foruma bu günlerde pek uğramayan ve nerde olduğu bi haber arkadaşları özledim....saymanı..manidarı....nataliayı..celini...sardunyam yeni gitti ama ben onu şimdiden özledim.. düldülü de özledim..naty ye ve sadoşa attığı tepikleri özledim yaw dedem burda onu özlemedim ama dede bey artık bana yemek hazırlamıyor..adını söyleyemediğim şu italyan ve fransız yemeklerini özledim... sizi özleyebilecek kadar..kendinizi bana çook sevdirdiğiniz için teşşekür ederim.... ... Geldim ben canım kuseeen Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Çocukluğum başıboşluğum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 istanbulu özlemeye başladım... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 kankimi özlüyorum.. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 forumdaşlarımı Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 sedalinayı glorıa yı tarsumist yumote aysum ...ya ben özledim gerçekten bu forumun müdavimlerini Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 özleyin arkadaşlar , insan özleyince arkadaşların kiymetin anlar Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Kaybettiğimiz yüce olan tüm değerleri. Vazgeçmemeyi. Mücadeleyi. Yılmamayı. Yıkılmamayı. Dürüstlüğü. Aşk ile bağlılığı. Engellere karşı geliştirilmiş refleksleri özlüyorum. Sahip olanların ölü olması benim özlemimi ikiye katlıyor. Allah size rahmet eylesin hepinizi çok özlüyorum. Sizler özlenecek olanlardınız. Bir için yüz feda eden. Doğrunun şövalyeleriydiniz. Özlüyorum ve aşkla seviyorum sizleri... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Uzaktaki tüm sevdiklerimi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 çocukken sahip olunan saflığı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Kankim ve Ece ablamı çok özledim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 sedalinayı glorıa yı tarsumist yumote aysum ...ya ben özledim gerçekten bu forumun müdavimlerini bu manidar beni öldürecek. .ya tarsumist kim ya hahaha.valla neşemi yerine getirdin sağol bu arada ben forum arkadaşlarımı çok özledim ya...zaman ne çabuk geçti hey gidi hayat Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Kankim ve Ece ablamı çok özledim Bende seni çok özledim bitanem.. Mıne tatlım senide.. İkinizide şapur şupur öpüyorum..Hep aklımdasınız ve hiç çıkmıyorsunuz buna emin olun lütfen... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ben sayamiyacagim kadar cok kisiyi ozledim.ve bi o kadar cok seyi..zavalli ben Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ahhhhhh küstürdüler sardunyamı forumda olmayışı 2 3 günde ne kadarda belli oluyor çok özledim yazılarını Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben özlemedım daha dün pastamı yediiii,yarısını bıtırdııı Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 senin pastanın yarısını paula bitirdi gııı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 yaşasın artık özlemiyorummm,özlememek ne güzel bi duygumuş ya Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben özlüyorum yaww eserlerimi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ben özlüyorum yaww eserlerimi delüüüüüüü Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 özlediğim şimdi çooooooooooooookkkkkkkkkkkk uzaklardaaaaa..... Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 anannem ve dedem, cok özledim ikisinide.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.