Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

şimdi ilk olarak ben sedoşu çook özledim; :(

geyikleri çook özledim,olaylara karşı vardiği zekice yanıtları özledim...yaptğı kekleri özledim

...

sonra gloriayı çook özledim...bitli domateslerini çook özledim..bana hazırladığı cacıkları,nohutlu pilavları özledim :P

....

ve foruma bu günlerde pek uğramayan ve nerde olduğu bi haber arkadaşları özledim....saymanı..manidarı....nataliayı..celini...sardunyam yeni gitti ama ben onu şimdiden özledim..

düldülü de özledim..naty ye ve sadoşa :P attığı tepikleri özledim

yaw dedem burda onu özlemedim ama :( dede bey artık bana yemek hazırlamıyor..adını söyleyemediğim şu italyan :unsure: ve fransız yemeklerini özledim...

sizi özleyebilecek kadar..kendinizi bana çook sevdirdiğiniz için teşşekür ederim.... :clover: ... :wub:

Geldim ben canım kuseeen :P:clover::wub:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

sedalinayı glorıa yı tarsumist yumote aysum ...ya ben özledim gerçekten bu forumun müdavimlerini

Gönderi tarihi:

Kaybettiğimiz yüce olan tüm değerleri. Vazgeçmemeyi. Mücadeleyi. Yılmamayı. Yıkılmamayı. Dürüstlüğü. Aşk ile bağlılığı. Engellere karşı geliştirilmiş refleksleri özlüyorum. Sahip olanların ölü olması benim özlemimi ikiye katlıyor.

Allah size rahmet eylesin hepinizi çok özlüyorum. Sizler özlenecek olanlardınız. Bir için yüz feda eden. Doğrunun şövalyeleriydiniz. Özlüyorum ve aşkla seviyorum sizleri... :clover:

Gönderi tarihi:
sedalinayı glorıa yı tarsumist yumote aysum ...ya ben özledim gerçekten bu forumun müdavimlerini

bu manidar beni öldürecek. :D .ya tarsumist kim ya hahaha.valla neşemi yerine getirdin sağol

bu arada ben forum arkadaşlarımı çok özledim ya...zaman ne çabuk geçti hey gidi hayat

• 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ahhhhhh küstürdüler sardunyamı forumda olmayışı 2 3 günde ne kadarda belli oluyor çok özledim yazılarını :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

yaşasın artık özlemiyorummm,özlememek ne güzel bi duygumuş ya :lol::online2long:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.