Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl Tekrar bana gülmeyi hatirlatan pudik Ailesini cok özledim.. PUDİK camiasını bende çok ösledim
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl ya arkadaslar bu pudık aılesı kım oluyo acaba.mumkunse soyleyebılır mısınız lutfen.merak ettım valla ozledım cunku ozlemlerdeyım, meraklıyım cunku meraklardayım,uzgunum cunku mutluluk bana ıhanet ettı...
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl Pudik ve ona ait herşeyi açıklayabilme yeteneğine sahip bir kişi bile çıkacağını sanmıyorum.. varsa çıksın meydane.. Şaka bi yana bende özledim çok..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl Ayşeyi özledim ben. İlk aşkımdı. İlk mektubumuda ona yazmıştım. Sınıfta okuyup beni rezil etmişti ama olsun seviyodum yine de. Ulan 12 yaşında sevgiden ne anlıyosam artık. Ne sevmesi ya, güzel hoş bi hatundu işte.
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 16 yıl babamı cok ozledım keske gorebılseydım onu.ondan ayrı olmak benı mahvedıyor.ozlem dedıklerı bu olsa gerek. babamın nerde oldugunu soracaksınız belkıde... babam yan odada oturuyo
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 16 yıl o nekı jon ben bılmıyom soyle bakalım yada ozele at benım bı sekılde soylede
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 16 yıl tum dunyada satisi yasak olan (ukrayna cekcumhuriyeti rusya haric) bir alkol.alkol orani %85 icince halislasyon goruyosun. hazirlanisi ise cok farkli bir bardagin icine biras absinthe katiyosun bardagin uzerine suzgec koyusun.suzgecin ustune de seker koyuyosun.sekerin ustunden absintheyi biras daha odkuyosun.sonra sekeri yakiyosun(sekeri yakarken lambalari kapat cok guzel goruntusu oluyo)ve seker yanarken bardagin icine damliyo ve dagiliyo absinthenin icinde.sonra karistirip iciyosun ama once icmek icin ukraynada arkadasinin olmasi gerek.
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 16 yıl vayy be acıklama ıcın tesekkur ederım jon.rep kazanadın ama ben onceden vermıstım zaten ama gercekten enteresan bırsey kımın aklına gelırkı boyle bırsey?ohoo ukranyadan arkadas ne demek bız hergun sıparıs verıyoz
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 16 yıl PUDİK camiasını bende çok ösledim ne pudikdi ama camia üyeleri teker teker toplanıyo yeniden kuralımmı bu camiayı
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 16 yıl ne pudikdi ama camia üyeleri teker teker toplanıyo yeniden kuralımmı bu camiayı amanda aman ablamız da gelmıs .hosgeldın mıneu abla. ozlettın kendını valla.bende dıyodum o kadar zaman gectı nıye donmedı mıneu abla dıye:) cok sevındım dondugune. bebıs nasıl ıyımıler pasa kızımız. sımdılık dunya onun dunyası
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 16 yıl babamı cok ozledım keske gorebılseydım onu.ondan ayrı olmak benı mahvedıyor.ozlem dedıklerı bu olsa gerek. babamın nerde oldugunu soracaksınız belkıde... babam yan odada oturuyo delisin sen ya bende babana bir sey oldu diye uzulmusdum absinthe icmeyi ozledim absinthe hayatta kimseye tahsi etmem
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 16 yıl bence cok ar bir icki ates yaksada benim bir kac rus arkadaslar vardi tabiki onlar icin vodka su gibi gelince....
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 16 yıl Edamı çok özledim,Diyarbakır onsuz hiç çekilmiyor.Policeimi özledim,İzmirin en yakışıklı polisi keşke yanımda olsaydın.Ha bir de Awarelimi....
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 16 yıl ben Turkiye'yi ozledim. Bugun abim yazmis ablam gitcek haftaya oraya, annemlerde 3 gun icinde gidiyor herkes orda butun sevdiklerim bensiz sevkli olmuyor ki zaten hani sene gelde gec gideyim yine Ulkeme....
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 16 yıl Forumun 2 yıl önceki canlılığını özledm al benden de o kadar... çokk uzunn zamann oldu bende girmeyeli..ama hatırlıyorumda..ne kadar güzeldi...canlıydı...
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 16 yıl al benden de o kadar... çokk uzunn zamann oldu bende girmeyeli..ama hatırlıyorumda..ne kadar güzeldi...canlıydı... yine öyle olur canım bak burdayız
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 16 yıl ablamm benim... seni görmek de çok güzel... olsa keşke yaa.. cidden çok özledim ben.. zaten stres dolu bir sene var önümde..bakalım neler olucak...
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 16 yıl canım yaa burdayız bak sen merak etme asıl sen söyle bakiyim nerdesin özlettin kendini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.