Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl bilmiyorum ama keçimi isterim nerde bu başhekim mercimekte ortalıkta yok, benim güzel keçim seni kimler aldı, kimler
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl ben hergün sayarım onları günlük yoklama yani. saydım saydım sıra benekliye geldi arkadaşları burada yok dediler... bi üzüldüm bi üzüldüm ki sorma hala yastayım, korkarım şuan birinin midesindedir...
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl senlen beraber kesip yediydikya bunadın sen artıkın gıcığım ha
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl ben et yemem keçilerimi heç yemem canem sanırım keçimi keseni buldum frozen kaçma canım gel bişi yapmıycam
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl fransaya da kaçsan elimden kurtulamazsın... ve seni mathieu da kurtaramaz
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl bilmem niye sordun virüsmü girmiş... ya kafamda bişeyler dolaşıyor harddiskim arada takılıyor ondanmı dersin anladım bana bütün bunları unutturacaksın yemezler formatımı sen atma
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl tamam canem bizim mathieu atsın formatı zati ben bizzat kendimde harddiskimi aşırı yüklemişim benimkine atıcekti sende aradan çıkıver diyom.. daha çözmemiz gereken bir cinayet var biliyon..yane olmadı sende gelirsin bizimle kurban lazımdıda
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl anlıyorum format demişken benim kapasitem dolmuş çöp kutumu bulamadım canem neredeydi bu? cinayetlere bayılırım, Otel2'yi izledinmi? izlemediysen izleme
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl Güm güm bede güm güm.. Bir yıl geçti aradan Kavuşturdu yaradan Özleyenim olmuştur Onlara selam buradan.. Sahurla beraber geleceğim Bir deyiş diyeceğim Işığını açmayanlara İyi uykular diyeceğim.. Geldim diye gülenlere Gönülden sevinenlere Bu çiçek benden gelsin Sevenlere,sevilenlere..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl gelmiş gercekten Güm güm bede güm güm.. ve hoşgelmiş Ramazan Davulcusuuu Seni çok özlemişiz be.. Haklısın Natalia
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Ramazan Davulcusuuu Seni çok özlemişiz be.. Eee..Ramazan'dan Ramazan'a.. gelmiş gercekten ve hoşgelmiş Haklısın Natalia Hoşbuldum,hoşgördüm hepinizi..
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl ben heRkesi çOk özLedim...OkuL deRshane deRken hiç qeLemiOrm...tatiLde zaten qeLemedim..yOktum.... ama heRkesi ...sıcakLıqınızı çOk özLedim...
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl aa sen nerelerdesın kaçak,benımde vaktım yok bu yıl ufacık 1.sınıflarla uğraşıyorum herşey yolundadır umarım
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl heRşey iyi ama ben qeçen sene yOruLuoRum diyOdum da yOk yOrqunLuk nediR biLmiOmuşum... bu sene oKuL deRshane...aqıR bide... ama tatİL işte 3 qündüR iyiyim...başımda aqrıMıO deRsLeR aqıR hep aqrI yapıOdu ama yOk şimdi...yaşasın... abLacım benm ya...koLay qeLsin ya...o minikLeRde büyücek hemen...hatıRLıOrum ben 1.sınıf haLLeRimi..ahh ahh... aqLayanLaR oLuOdu hep...ayRıLamıOLaRdı... ama ben hiç aqLamamıştım ... :) özLedim yaff iyiki qeLdim buqün...beynim yeRine qeLdi... =)
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl sen nereye ben oraya nan bugün tesadüfen ben sen gelmeden sabah girdim buraya umarım eskisi gibi olur
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl ikinizde hoşgeldınız kankam gelmış hoşgelmış kelebekte yanında gelmış... lay lay layyyyyy layyy layyy laaaaaaaaayyyyyyyyy :lol:
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl eLektRomanyetik ben neReye sen Oraya hee...yeRüm senyy yaa canım kaRdeşim benmm... hOşbuLdk zeynebiimm.....canım benmm... unutuLmamak qüzeLL... unutmadıqım qibi unutuLmamışımda...çOk mutLuyum...
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl bende tekrar geldğiğniz için çok mutluyum canım kankamla görüşüyoduk ta senden hiç haber alamadım ben
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl heRşey iyi ama ben qeçen sene yOruLuoRum diyOdum da yOk yOrqunLuk nediR biLmiOmuşum... bu sene oKuL deRshane...aqıR bide... ama tatİL işte 3 qündüR iyiyim...başımda aqrıMıO deRsLeR aqıR hep aqrI yapıOdu ama yOk şimdi...yaşasın... abLacım benm ya...koLay qeLsin ya...o minikLeRde büyücek hemen...hatıRLıOrum ben 1.sınıf haLLeRimi..ahh ahh... aqLayanLaR oLuOdu hep...ayRıLamıOLaRdı... ama ben hiç aqLamamıştım ... özLedim yaff iyiki qeLdim buqün...beynim yeRine qeLdi... =) kızım dersaneye gıdınce yazı yazmayı unutmuşsun yaw okuyamadım bı saat beee
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl düzeldiiii düzeldii msnden alışkanlık olmuştu ama düzelttimm sonunda başardım... şimdi daha açık ve net oldu... şimdi gitme zamanım geldi.... sizleri çok seviyorum....hiç unutmayın hep aklımdasınız.... şimdi tam okunur oldu demi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.