Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Sözünde duranları özledim. Gel dediğinde gelmesini bilenleri sevildiğini bilenleri sevmesini bilenleri sevgiden korkmayanları
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl özledim çok özledim "bugün orda da cumartesi mi? sen de beni benim kadar özledin mi?"
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl "Yaşarken beklemek, beklerken yaşamak ve yaşayıp beklerken ölmek...Özleme bir diyeceğim yok.O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası.O nefes alışı sevgimizin , kavuşmalarımızın anlamı.O tek güzel yönü bekleyişlerimizin... İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı,yaşantımız özlemlerle güzel.Özlemenin buruk bir tadı var,hele seni özlemenin.Bir kokusu var bütün çiçeklere değişmem.Bir ışığı var ,bir rengi var seni özlemenin anlatılmaz. Bütün acılara dayanıyorsam;seni özlediğim içindir.Beklemenin korkunç zehiri öldürmüyorsa beni, seni özlediğim içindir.Yaşıyorsam içimde umut varsa yine seni özlediğim içindir..."
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Bak büütün güzelliklerin tümü sende,bak sende gülümsüyor en amansız özlemler....... Unut bir yerde bensiz olduğunu, çaresiz Ayrılıklar sevenlerle yücelir... ben de herkesi ve birisini ozledim..
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Bende nerde olduğunu bilmediğim birini özledim,bi daha görebilecekmiyim meçhul
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Aysumu ösledim, dedemi ösledim, sedoşu ösledim, yumoşu ösledim Aysuşu ösledim,dedoşu ösledim,sedoşu ösledim,yumoşu ösledim,wernel lorantı ösledim puhaha bu koptuğum andır
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Aysuşu ösledim,dedoşu ösledim,sedoşu ösledim,yumoşu ösledim,wernel lorantı ösledim puhaha bu koptuğum andır Geberme emi sen Beni de kopardıgın andır
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Geberme emi sen Beni de kopardıgın andır Yok yok senden önce olmaz
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Aysumu ösledim, dedemi ösledim, sedoşu ösledim, yumoşu ösledim bende nataşu
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl bende nataşu Amanın şikeeriim beneeem Mucaaxxx ıslak ıslak Ösledim kıs seni Sedooş
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl kıs ayşusss kım ,çin yemeği filan mı Natalia suşi yiyince böyle konuşmaya başlıyo Örneğin Sedelina Sedoş,Aysum Aysoş v.b
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Natalia suşi yiyince böyle konuşmaya başlıyo Örneğin Sedelina Sedoş,Aysum Aysoş v.b sana ne dıyor,levıatşu fılaanmı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.