Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Birşey gelmez elimden..Sen orada ben burada bende özledim bende... Bende özledim bendeeeeeeee :pinch:
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl focal ve ece ablamla sohbet etmeyi Bende çok ösledim ya..Seni,yağmurumu,focali hepinisi cidden ösledim..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl azizimi,mizyal'i,arman abimi özledim yav... ben de belki beni özelmiştir diye bakmıştım ama nerdee
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl zuhahaha seni ne özleyecem bea.... ben de senin özleminden ölüp bitiyodum sanki...
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl komik şey burdayım bak özlenen şey seni gördüğüme sevindim desem yalan mı olur acaba...
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl özlenen şey seni gördüğüme sevindim desem yalan mı olur acaba... öle olur zanlımca
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl Tamamıyla hala insana yakışır ve yaşanılır bir dünya özlüyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.