Φ malkoc34 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 şu an halen yağıyormuş... Kim bilir belki şöyle birşey olur ..
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 şu an halen yağıyormuş... Kim bilir belki şöyle birşey olur .. Yok...o kadar da uzun boylu değil... Ama çok güzel bir kar yağıyor İzmir'e... Tabi hemen de hastalandım ama o kadar da olur... Bir de sokak aralarında çok ilginç şeyler oluyor.Genellikle diğer şehirlerde çocuklar ve gençler kartopu oynarlar.ama burada.karı yeni görmüşler gibi evli barklı-çoluk çocuk sahibi kadınlar bile şu anda kartopu oynuyorlar.Hatta,alt komşularımız bana taarruz bile düzenlediler. Bertaraf ettim alimallah...
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 dün akşam haberlerde görünce bende epey şaşırdım Dünyanın sonu mu geliyo
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 kardan adam yapçak kadar bile yağmadı ki
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 kardan adam yapçak kadar bile yağmadı ki demek öyle... Buca'da da kar fazla yok dediler arkadaşlar. Ama bizim bulunduğumuz yer Bozyaka tarafı ve gayet de çok kar var.İzmir'e göre tabi... Kardan adam bile yapıyor bu manyak kadınlar... Ne enterasan ama...Çocuk gibiler... zaten kadınalar çocuk gibidirler der bazılarımız.
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Zıplayan danalık nie yapıonki şindi ne yani kardan adam yapanlar manyakmı oluo naaalaakası var kardeşim
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Zıplayan danalık nie yapıonki şindi ne yani kardan adam yapanlar manyakmı oluo naaalaakası var kardeşim Kuş kardeşim...kınamak için demedim bunları... Öok güzel görüntüler onu demeye çalışıyorum.
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 yav ben niye görmedim,az biraz birşey yağdı ama tutmadı yani..tutan yerler var mı ki acep?
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Ya ne oluyor bu İzmir'e... Hava çok soğuk ve yüksek yerlere yine kar yağmış...Dağlardan bahsetmiyorum tepelere kar yağmış...Özelliklede Olimpiyat Evlerinin olduğu tepelerde kar var...Akşam yağmıştır...Eskiden karı 3-5 senede bir o da az görürdük ama bu yıl üçtür kar yağıyor... Küresel ısınma diyorlar ama buraları soğuyor.Bu konu hakkında birşeyler bilen varsa beri gelsin de anlatsın...
Φ Shatin Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Sanırım söylediğin olayı "The Day After Tomorrow" filmi çok iyi özetler. Filmi izledin mi bilmiyorum. Ama izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Küresel ısınmanın yol açacağı olayın bir buzul çağı olduğunu gösteriyor. belki izmire olan budur ne dersin?
Φ ullcayy Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 ah izmirrrr bekle mart sonu ordayım.. bu kadar uzaklık hasret yeter artık
Φ wherthus Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Konu güncelliğini yitirmiş.... KiLiT
Önerilen İletiler