Φ gökyüzüherkesin Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 uzun bir aradan sonra yeniden merhaba .................. bu hayata kayıtlı değilmişim böyle çıkıyor her falımda avuçlarıma küstüm çizgilerim hep kısa beni sevindiren tek şey apollonum ( yüzük parmağım ) çok şükür ki şanlı şerefliymişim ve meyilliymşim sanata hayat çizgim üzerinde yer yer kırılmalar sonrası da silik... biliyordum olamayacağım yirmibeşimden sonra ben olmadıktan sonra banane ki siizn dünyanızdan başlatmayın paranızdan şanınzdan şöhretinizden tek istediğim mutlu olmaktı aşkı da istemiyorum bu satten sonra a.s. Alıntı
Φ gökyüzüherkesin Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 dizelerim midir değişen yoksa ben mi siz değil miydiniz beni tanımaya çalışanlar bulun hadi kaybettim kendimi istemeden yalan söyledim içim hiç de rahat değil helallik dileyeceğim bir gün ama şimdi değil belki de o yüzü hiç bulamam kendimde yine de hakkını helal et sevdiğim olmaz mı a.s. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.