Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 herkese merhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum çok ilgimi çekti ve üye oldum. sizin bilgilerinizden faydanalacağımı umuyorum. şimdiden ilginize teşekkürler. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 ...DAVET.... Hoşgeldin aramıza Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 hoşgeldin keyifli sohbetler Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 hoşbulduk arkadaşlar bir problemim var benim ileti saatim 2 saat ileri nasıl düzeltebilirim henüz acemiyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 hoşgeldinde neyin daveti bu de bakam...... Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 hoşbulduk güzel olan herşeye davet Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.