Φ meister Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Mehaba herkese, dolaşırken ayağım takıldı birde baktım kendimi bu sitede buldum. Bendeniz öğreetmen Mehmet, zevklerimden biri internette sörf yapmak, mesai bitiminden sonra zaman zaman buralardayız, İnşallah sizleride tanımış olacağız. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Ogretmen olmak iyidir umarim ogrencileriniz yaramaz degillerdir hosgeldiniz. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 hosgeldiniz oretmenim hoşbulduk efem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 efem demisken bende volkan konaktan efemi dinliyodum simdi canin bana kahve yapmak istedi heralde Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 efem demisken bende volkan konaktan efemi dinliyodum simdi canin bana kahve yapmak istedi heralde aaaa du ben sana kahve yapim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 tsk ederim cok guzell ama ben bunu icmeye kiyamam ki Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 tsk ederim cok guzellama ben bunu icmeye kiyamam ki iç ya Jön o kadar uğraştım sen iç,sana daha güzelini yaparım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 bi sartla icerim neymiş bakem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 bulasigi bana yikatmayacaksin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 bulasigi bana yikatmayacaksin yıkatmam,yıkatmam...Angel yıkasın şimdi içcen demi? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 tamam simdi icerim kos angel sana is cikti Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 tamam simdi icerim kos angel sana is cikti sen iç,o gelir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 simdi gelmesede olur gelince yikar artik elinden gelirmiki acaba becerebilirmi kesin bulasik makinesine atar bu kiz bi tane fincan icin elimde yikayim demez.zamane kizlari boyle Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 simdi gelmesede olurgelince yikar artik elinden gelirmiki acaba becerebilirmi kesin bulasik makinesine atar bu kiz bi tane fincan icin elimde yikayim demez.zamane kizlari boyle Angel beceremez Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 zamane kizlari bole derken bu senin icinde gecerli Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 zamane kizlari bole derken bu senin icinde gecerli yok ya,benim evde bulaşık makinası yok,tek kişilik bulaşıklar bir hafta bekliy Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 yav yenı gelen arkadasımız harıc jönle mavı doldurmus burayı Allaha sukur hosgeldınz... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 simdi gelmesede olurgelince yikar artik elinden gelirmiki acaba becerebilirmi kesin bulasik makinesine atar bu kiz bi tane fincan icin elimde yikayim demez.zamane kizlari boyle bulasik yikamakta ne var ki ? Kolay is Ama ben sizinlerin bulasiklarini neden yikayim ki ? senle Mavi kendiniz yikayin Angel beceremez Ben 21. yuz yillarin bayaniyim beceremedim bir sey varmi ? Istedikten sonra herseyi becere bilirim ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.