Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 16 yıl slm arkadaşlar nasılsınız bende omurilik felciyim dostça beraber muhabbet edebilirmiyiz benide aranıza kabul edermisiniz
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 16 yıl slm arkadaşlar nasılsınız bende omurilik felciyim dostça beraber muhabbet edebilirmiyiz benide aranıza kabul edermisiniz A.slm Hosgeldin
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 16 yıl Ben tam Bursercan mantı mı istedi diyecektim ki hoşgeldin yoldaşlar...
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 16 yıl kıs ısteyecektım de dedım bızım yanda kermes acıldı orada mantı verıyorlar ya sımdılık kımseden ıstemıyorum yoldasta sanslı cıktı yanı o yuzden
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 16 yıl oda kıme rast gelırse artık mavı bılemem Baya gelme de :sweatingbullets:
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 16 yıl Yazar sohbet edecek kimse yokmu arkadaşlar dünya neden bu kadar vefasız sizce hata bizlerdemi kaderdemi gülmek mi ağlamakmı zor ?????
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Aramıza hoşgeldiniz.........ama karamsarlık yok bizlerde sizdede olmasını istemeyiz yaşamın her anı nedurumda olursak olalım onurumuzla,mücadelemizle ve inatla yaşama sarılarak degerli hale ancak bizler getirebiliriz!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.