Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Ölüm Geçirmez (2007) - Tarantino'dan bir deli film daha Grindhouse: Death Proof

Quentin Tarantino ismini duyduğumda hep içim titrer ve beklenmeyeni beklerim... Filmi ilk duyduğumda ne olacağını çok iyi biliyordum ama araçların ve şeklin ne olacağı üzerine kuşkum vardı. Kan göreceğimden emindim ama miktarı ne kadar olacaktı. Adrenalini hissedecektim ama sınırları nerede bitecekti. Öylesine başladı ve her zaman çok erkek ve kahraman rollerini oynayan Kurt Russell'ı bu rolde nasıl bulacağınızı merak ediyorum aslında çok fazla kişiye özel bir filmde değil ama enteresan... Bu tür filmlerden hoşlananlara tavsiye edilir (Kan görmekten bahsediyorum). Ayrıca son zamanlarda oldukça hoşlandığım bir kadında bu filmde oynuyor, Rosario Dawson. Birde kadınların ne yapabileceğini görmek istiyorsanız kaçırmayın derim (Bu kadınlar bir harika) Filmin sonunda bir oh çekiyorsunuz çünkü...!

Yönetmen: Quentin Tarantino

Oyuncular: Kurt Russell, Rose McGowan, Rosario Dawson, Jordan Ladd, Vanessa Ferlito, Sydney Tamiia Poitier,Tracie Thoms, Mary Elizabeth Winstead, Zoe Bell

post-2-1225429504_thumb.jpgpost-2-1225429511_thumb.jpg

Popular cult filmmaker Quentin Tarantino wrote and directed this high-octane thriller that stars Kurt Russell as a serial murderer who uses his revved-up car as a killing machine. After transforming his Dodge Charger into an indestructible weapon, Stuntman Mike climbs behind the wheel to terrorize a group of women on the road. Rose McGowan, Rosario Dawson, Jordan Ladd and Vanessa Ferlito also star in the ultimate road rage film.

Director: Quentin Tarantino

Cast: Kurt Russell, Rose McGowan, Rosario Dawson, Jordan Ladd, Vanessa Ferlito, Sydney Tamiia Poitier,Tracie Thoms, Mary Elizabeth Winstead, Zoe Bell

Çocuklardan uzak tutun...

Gönderi tarihi:

Akıllara zarar,sıradışı, ayak manyağı (ayaklar yine ön planda) Tarantino :) yine yapmış yapacağını heleki filmin başındaki diyalog kopardı beni. Tek sahnede 20 dakikadan fazla süren bir diyolog...

Tarantino olsun iki kuruş fazla olsun :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin
Tarantino olsun iki kuruş fazla olsun :P

Bir gün kendi ölümünü çekecek gibi bir düşünceye sahibim ne dersin? Yani kendine bu filmlerdeki gibi bir ölüm biçecek ve onu çekecek ... !!!

Gönderi tarihi:

Bu film için por.no desem ayıp olmaz bence...yok yani yemişler bizi tarantino diyee ama işte dedim ya por.no eğlenceliydi yani :D

Inglorious Bastards

diye bir film gelecekmiş ama ne zaman bilmiyoruz brad pitt oynayacakmış falan..eski bir filmi yeniden yapacakmış...Yine naziler geliyor karşımıza ama tarantinonun nazisini düşünemiyorum (azıcık düşündüm hayalimi kan kapladı :D )

Daha başlamadan Amerika da olay olmuş bile ...

Gönderi tarihi:

tarantino baska bişi..normal değil...genelde 'bişi' kelimesini kullanmaktan nefret ederim ama o öyle bişi işte... filmdeki repliklerle arka plandaki goruntuler cok farklı diye düşünürüm tarantino filmlerinde.. sanki arka planda kavga gurultu kıyamet koparken oyuncular bundan habersizmiş gibi konusması... hollywoodun kalıplasmıs beyaz perde oyunlarınaacıkca meydan okuyor ve kendi bildigni yapıyor.. hiperaktif yaramaz söz dinlemeyen cocuklar gibi... tarantinonun bu rahatlıgı hosuma gidiyor.. sanki hicbisi umrunda değilmiş gibi icinden geleni yapıyor... sanırım onu digerlerinden ayıranda bu özelligi..

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Film müzikleri ve o lap dance (kucak dansı) videosu için tıklayın... (YOU TUBE ama yasağı nasıl aşacağınızı forumdan öğrenebilirsiniz)

http://www.turkish-media.com/forum/index.p...st&p=738821

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.