Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 ANAHTARINI KAYBETTİĞİM BİR KİLİT OLMUŞ KALBİM Kaderime karşı gelemeyişimin çaresizliğine düştüm hep Onu değiştiremeyişimin Onunla anlaşamamanın verdiği hüznün ürünüydü gözlerimdeki yaş Açmayı bekleyen tomurcuğa imrenmektendi duygu yüklü bakışlarım… Penceremde ötüşen kuşlara imrenmekti her uyanışım… Yıldızlara imrenmekti soğuk gecelerde… Parlayabilmekti tek hayalim senin gözünde Varlığımdan haberdar olduğunu bilmekti tek istediğim… Bir de tutturmuşum sevda diye utanmadan… Ne haddimeyse… Anlam veremiyorum bazen… Dostlarıma anlatıyorum hep… Onsuz sabahlar geçmiyor diyorum… Bilmiyorlar ki seninle geçirdiğim bir sabahımın dahi olmadığını… Teselli etmeye çalışıyorlar… Fakat olmuyor… Çaresiz gözlerle ayrılıyorlar yanımdan… Delice bir sevda bu… Aklımı alamıyorum Kalbim de sende gözlerime ilk baktığın andan beri… Alıkoyamıyorum kendimi… Bir sandalım sanki denizde kaybolmuş Yada… Anahtarını kaybettiğim bir kilit olmuş kalbim… Çözümü nerede? Sen neredesin? Ben bilinmezlerdeyim… Gelirsen hep burada beklerim… ~Bahri Eren Türkmen~ Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 ADAM OLAMAYAN Acıtıyor kalbimi Gerçeğe yalan söylemek Üzüyor her gece Başımı koyduğumda yastığa O ipe sapa gelmez sözlerin Adam olamadın deyişlerin Çınlıyor kulaklarımda Delirir gibi oluyorum İntikam bürüyor beynimi Ama yapamıyorum... Kapıya kadar gidiyorum Koşarak geriye dönüyorum... Bırak ben olayım Adam olamayan... Kabul artık kabul! Adamlıksa aldatman Sen adamsın Ben, Adam olamayan... ~Bahri Eren Türkmen~ Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2008 Tekrar hosgeldin Eren.. her ikisi de cok güzel herzaman ki gibi... ve emegine saglik.. Bekledim benimkisini de yazarsin diye... bekleyimi halen, yoksa yazacakmisin, unutma di isen hangisi Jön okusa simdi bunlar' i sanirim bekle derdi Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 GECEM Gecem; Sağanak sevdalara mahkum yine Hüzün yağıyor gözbebeklerimden Karanlığın içinde Gidip geliyorum Fütursuzca düşünceler Beynimde... Sevdalarım sağanak... Biliyorum, Eminim hatta! Konacak bir gün Uçtuğu yere Sevdam... Sevdalarım sağanak... Biliyorum, Emin değilim ama! Kalacak bir gün Uçtuğu yerde Sevdam... Sevdalarım boğacak... Biliyorum, Emin gibiyim biraz! Boğacak bir gün Uçtuğu yerde Uçuranı sevdam... Eren Türkmen Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 HERHANGİ Herhangi bir sahilin, Herhangi bir yerinde oturuyorum yine! Herhangi bir sabaha doğru…. Herhangi bir şeye kızmışım ki bağırıyorum yeni doğan güneşe Herhangi bir taşı alıp fırlatıyorum dalgalara... Herhangi bir ihanetin gözümün önüne geliyor yine... Herhangi’den başka bir halt olamadım ya hayatında İşte ona ağlıyorum hıçkırıklarımla doya doya... Eren Türkmen Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 DERME ÇATMA DÜŞLER Müstakil bir yolculuktun sen İçimi titreten soğuğunda şubatın, Bilememektin tüm bildiklerimi; Unutmak istemezken sevdamı Derme çatma düşler besletendin... Nereye? Kime? Neye varacağını bilemediğim Derme çatma düşler eşliğinde, Kulağıma fısıldayan o sesler; Nereye? Kime? Neye fısıldadığını bilemediğim Derme çatma düşler eşliğinde; Kalbime saplanan hançerdin... Eren Türkmen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.