Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 çok ii yaa Alıntı
Φ DarK-CasTLe Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 adamın soy adıda anal ) Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 soruya bak ne satiyormus... ne satacak, koskoca tabelayi görmedin mi arkadasim aziz Nesinin mahkeme savunmalarindan birinde, "bizim memlekette, *te, **t derler" seklindeki deyisi aklima geldi ve güldüm. Bu tabelanin bize böyle görünmesinin bir da öte yüzü vardir ki, yabanci sözcükleri artik türkce imisler gibi kaniksamaya basladik. Bölyece AB ye girisimiz de kolaylasir mi dersiniz? (ayrica bu bakkala mevzuyu duyuran olmus mudur acaba diye düsünüyorum) saygilar Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 soruya bak ne satiyormus... ne satacak, koskoca tabelayi görmedin mi arkadasim aziz Nesinin mahkeme savunmalarindan birinde, "bizim memlekette, *te, **t derler" seklindeki deyisi aklima geldi ve güldüm. Bu tabelanin bize böyle görünmesinin bir da öte yüzü vardir ki, yabanci sözcükleri artik türkce imisler gibi kaniksamaya basladik. Bölyece AB ye girisimiz de kolaylasir mi dersiniz? (ayrica bu bakkala mevzuyu duyuran olmus mudur acaba diye düsünüyorum) saygilar 17430[/snapback] tabelada bakkal yazmıyor nerden çıkardın bakkalı orası bir saatçi dükkanı Alıntı
Φ Vacant Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 yok böle bi şey ya. Gece vakti yarıldım desem yeridir. Anam geldi noldu diyo. Nassı annatiyim anneme anal muabbeti. Alıntı
Φ queenbelis Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 isimm hakkııı talepp etmiiyosaa bendeee açııcamm bitanee yada bayiliikk falann istiiyorummmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.