Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl soruya bak ne satiyormus... ne satacak, koskoca tabelayi görmedin mi arkadasim aziz Nesinin mahkeme savunmalarindan birinde, "bizim memlekette, *te, **t derler" seklindeki deyisi aklima geldi ve güldüm. Bu tabelanin bize böyle görünmesinin bir da öte yüzü vardir ki, yabanci sözcükleri artik türkce imisler gibi kaniksamaya basladik. Bölyece AB ye girisimiz de kolaylasir mi dersiniz? (ayrica bu bakkala mevzuyu duyuran olmus mudur acaba diye düsünüyorum) saygilar
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl soruya bak ne satiyormus... ne satacak, koskoca tabelayi görmedin mi arkadasim aziz Nesinin mahkeme savunmalarindan birinde, "bizim memlekette, *te, **t derler" seklindeki deyisi aklima geldi ve güldüm. Bu tabelanin bize böyle görünmesinin bir da öte yüzü vardir ki, yabanci sözcükleri artik türkce imisler gibi kaniksamaya basladik. Bölyece AB ye girisimiz de kolaylasir mi dersiniz? (ayrica bu bakkala mevzuyu duyuran olmus mudur acaba diye düsünüyorum) saygilar 17430[/snapback] tabelada bakkal yazmıyor nerden çıkardın bakkalı orası bir saatçi dükkanı
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl yok böle bi şey ya. Gece vakti yarıldım desem yeridir. Anam geldi noldu diyo. Nassı annatiyim anneme anal muabbeti.
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl isimm hakkııı talepp etmiiyosaa bendeee açııcamm bitanee yada bayiliikk falann istiiyorummmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.