Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 16 yıl Merhaba. Forumunuzda Shankara rumuzlu bir üye mevcut. "Shankara" rumuzunu internette 5 senedir kullanmaktayım. Özellikle de başka bir forumda. Ayrıca benim kendi ismimdir. Hinduyum ve bu bana Hindistan'da din adamları tarafından verilip Punjab eyaleti mahkemelerince tanınmış ismim olduğundan bu açıklamayı yapmak gereği hissettim. Bu forumdaki Shankara rumuzlu üye ile ben hindu dini shakta mezhebinden Shankara Natarajan Arya'nın hiçbir ilişkisi yoktur, kendisini tanımıyorum. Saygılarımla.
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 16 yıl Shankara..her şeyin taklidi olur senin asla.. Kadim dostum yazssana buradada..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2008 16 yıl Merhaba. Forumunuzda Shankara rumuzlu bir üye mevcut. "Shankara" rumuzunu internette 5 senedir kullanmaktayım. Özellikle de başka bir forumda. Ayrıca benim kendi ismimdir. Hinduyum ve bu bana Hindistan'da din adamları tarafından verilip Punjab eyaleti mahkemelerince tanınmış ismim olduğundan bu açıklamayı yapmak gereği hissettim. Bu forumdaki Shankara rumuzlu üye ile ben hindu dini shakta mezhebinden Shankara Natarajan Arya'nın hiçbir ilişkisi yoktur, kendisini tanımıyorum. Saygılarımla. Allah başka dert keder sahibi yapmasın Shankara shankara güzel shankara seni görmek ister her bahtıı kara
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Bu forumdaki Shankara rumuzlu üye ile ben hindu dini shakta mezhebinden Shankara Natarajan Arya'nın hiçbir ilişkisi yoktur, kendisini tanımıyorum. Saygılarımla. valla ben ikinizi de tanımıyorum saygılarımla
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl valla ben ikinizi de tanımıyorum saygılarımla Al benden de o kadar. Hatta kralı gelse tanımam
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl Al benden de o kadar. Hatta kralı gelse tanımam ahaha... çok komik la, eğer birine cewap yazıyosan direkto onun imzası sana da imza oluyo...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.