Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Merhaba.

Forumunuzda Shankara rumuzlu bir üye mevcut.

"Shankara" rumuzunu internette 5 senedir kullanmaktayım. Özellikle de başka bir forumda. Ayrıca benim kendi ismimdir.

Hinduyum ve bu bana Hindistan'da din adamları tarafından verilip Punjab eyaleti mahkemelerince tanınmış ismim olduğundan bu açıklamayı yapmak gereği hissettim.

Bu forumdaki Shankara rumuzlu üye ile ben hindu dini shakta mezhebinden Shankara Natarajan Arya'nın hiçbir ilişkisi yoktur, kendisini tanımıyorum.

Saygılarımla.

Gönderi tarihi:

Shankara..her şeyin taklidi olur senin asla.. :)

Kadim dostum yazssana buradada.. :)

Gönderi tarihi:
Merhaba.

Forumunuzda Shankara rumuzlu bir üye mevcut.

"Shankara" rumuzunu internette 5 senedir kullanmaktayım. Özellikle de başka bir forumda. Ayrıca benim kendi ismimdir.

Hinduyum ve bu bana Hindistan'da din adamları tarafından verilip Punjab eyaleti mahkemelerince tanınmış ismim olduğundan bu açıklamayı yapmak gereği hissettim.

Bu forumdaki Shankara rumuzlu üye ile ben hindu dini shakta mezhebinden Shankara Natarajan Arya'nın hiçbir ilişkisi yoktur, kendisini tanımıyorum.

Saygılarımla.

Allah başka dert keder sahibi yapmasın :D

Shankara shankara güzel shankara seni görmek ister her bahtıı kara

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Saygılarımla.

valla ben ikinizi de tanımıyorum :D

saygılarımla

• 7 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

valla ben ikinizi de tanımıyorum biggrin.gif

saygılarımla

Al benden de o kadar. Hatta kralı gelse tanımam :)

Gönderi tarihi:

Al benden de o kadar. Hatta kralı gelse tanımam :)

ahaha... çok komik la, eğer birine cewap yazıyosan direkto onun imzası sana da imza oluyo...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.