Φ NARTKAN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 ve oku bakalım kitabı açık mı değil mi ? ben sana ilk cümlesini söyleyim. ilk cümlesi Allahtır. son cümleside Paylaştır. Sen yatıp kalkmakla Allahı överim mi sandın ahmak ! Sen 40 a bölüp vermekle Allahı sengin ederim mi sandın akılsız. sen kurbanı kesip kan akıtmak mı sandın zavallı. o sana ben zenginim dedi düşünmedin mi onların etleri bana ulaşmaz dedi duymadın mı sen yolda lüks içinde bir dilenci gördün mü sen hiç sabancıya,koç'a sadaka verdin mi sen kitabı nasıl okuyorsunda kafa tutuyorsun. sen kitabı bal gibi okuyorsunda anlamıyorsun. Allaha,meleklere,resullere,cibrile ...... düşman olursan nasıl okursun söyle ! Selam olsun salihlere Selam olsun Peygamberlere ne zor işmiş duyurmak kulakları mühürlülere ne müthiş sabırmış deliler gibi uğraşmak körlerle ben bulalı az oldu köşesinden kıyısından anladım sarhoş oldum. bunu yutanlara aşık oldum. amma ben iki adımda yoruldum. anlatmaya üşenir oldum. ne müthiş sabır varmış onlarda şimdi görür oldum. Selam elbette onlara olsun. bizim gibi tembele selam nasıl helal olsun. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 onların etleri bana ulaşmaz dedi duymadın mı Evet, vejeteryan olduğu yönünde rivayetleri biz de duyuyoruz... Ne olmuş? Bu neyi değiştiriyor? Kebap yemese bile kebap hobisi uğruna kebaphane yaptırdığı söylentisini mi yalanlıyor? Alıntı
Φ arci Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Evet, vejeteryan olduğu yönünde rivayetleri biz de duyuyoruz... Ne olmuş? Bu neyi değiştiriyor? Kebap yemese bile kebap hobisi uğruna kebaphane yaptırdığı söylentisini mi yalanlıyor? yemeğini ye,suyunu iç,havasını teneffüs et,kalbini çalıştırsın,sana hayat versin,hemde alaya al,lüten kardeş,lütfen yapma,yazık etme kendine,lütfen!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ alfonsa20 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 kardeşim sen hz kuranı okumamışsın sorduğun kelimelerin anlamları kuranda bir sure hepsinin anlamı var elif lam mim bakara suresi kısacası hepsini incele ondan sonra soru sor anlamlarını oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.