Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 "Selvi boylum al yazmalim" in final sahnesi (artik cok klasik oldu biliorum ama öle ) "babam ve oglum" da ufakligin dedesine amca dedigi sahne "Pearl Harbor" da Komutanin " asil akilli adam, savasi enegellemeyi bilen adamdir" dedigi sahne "Hero" da kralin komplo yu anladigi sahne Alıntı
Φ 2023 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 cesur yürek filminde william wallace'ın idam edilirken özgürlük diye bağırması ve aynı anda Uzun Bacaklı Edward'ın son nefesini vermesi. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 battle royale adlı filmde ortaokul düzeyindeki bir sınıf topluca kaçırılır ve bir adada sadece bir kişi sağ kalıncaya kadar birbirlerini öldürmeleri söylenir... bütün sınıf birbirini öldürmüştür ve geride kalan sadece bu küçük kızdır ve o an kameraya öyle bir bakış fırlatırki,insanın kanını dondurur... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Jack Nicholson -One flew over yhe cokoo's nest(Guguk kuşu) nda Randle nin elektrik verilip beyin hücreleri öldürüldükten sonra tekerlekli sandalyeyle getirilişi randle yine şaka yapıyor sanmıştım şaka olduğuna inanmamla olayın gerçekliğini anlamam arasında dondurucu birkaç saniye geçirmiştim o sahne beni çok etkilediğinden fotoğrafını koymuyorum... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 aklı oyunlarında john nash in yıldızlardan şekil gösterdiği sahne gizli pencerede jony deep in mısır yediği sahne diğerleri filminde nicole kidman ın filmini söylüyorum küçük kızın elinin kadın eline dönüştüğü sahne avare filminde racinin o meşhur şarkıyı söylediği sahne ve elinde ekmek kahkaha atarken büyüdüğü sahne jim carey truman show filminde gerçeğin anlaşıldığı sahne aman tanrım filminde duaların bilgisayara bağlanması çikolata filminde deep in solucan yediği sahne gadyatör ilminde müziğin girdiği her sahne karanlık sularda filminde amerikan yapımında değil annenin öldüğü sahne şeytanın avukatlarında charlize in kendini öldürdüğü ve pacinonun parmağını suya batırm sahnesi ve konuşmalar salak ile avanak filminin biçok sahnesi güzel el fikmindeki ıssız ev türk filmi ekmek kavgasında türkan şorayın annenin öldüğü sahne çalıkuşu favorim DOGVİLLE için ayrı bir başlık lazım ....................... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Can dostum filminin finalinde terapist olan Robbin Williams ile Mat Damon'nın konusması... '' senin suçun değil...'' Yeşil yol filminde ki Zencinin idamı Amistad filminin her karesi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 esaretin bedeli filminde hapisane müdürünün satranç taşını rita howard (emin değilim o olduğundan) ın posterine atması ve o an yaşadığı şaşkınlık Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 esaretin bedeli filminde hapisane müdürünün satranç taşını rita howard (emin değilim o olduğundan) ın posterine atması ve o an yaşadığı şaşkınlık Evet yaa o sahne gerçekten çok hoştu... Ve butun paraları kendi üzerine geçirdigini öğrenmesi Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 sadece yazmayı düşünmüştüm ama epey bir uğraştan sonra resimde bulabildim... çit adlı filmde üçüncü kızkardeş yollarını ayırdıktan sonra küçük kardeşine sıkı sıkı sarıldığı ve çiti takip etmeye devam ettiği sahne... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Evet yaa o sahne gerçekten çok hoştu... Ve butun paraları kendi üzerine geçirdigini öğrenmesi hergün boyadığı müdürün ayakkabılarını giyip gitmesi de çok hoştu Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 hergün boyadığı müdürün ayakkabılarını giyip gitmesi de çok hoştu Kesinlikle yaa... Birde kendi eski ayakkabılarını bırakmasın mı Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 kendi ayakkabısnın içine bir de not yazmasınmı. ''gizli pençe attırırsan bişeyi kalmaz 2 sene temiz giyersin'' diye büyük yalan valla Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Oyuncular Ralph Fiennes (Evgeny Onegin) , Toby Stephens (Vladimir Lensky) , Liv Tyler (Tatyana Larina) , Lena Headey (Olga Larina) , Martin Donovan (Prens Nikitin) , Alun Armstrong (Zaretsky) Puşkin'in nazım romanının kahramanı meşhur Yevgeni Onegin, bu kez Ralph Fiennes'in oynayıp ablasının yönettiği bir filmde karşımıza çıkıyor. BAFTA'larda en iyi İngiliz Filmi seçilen şık yapım, bilindik ama etkileyici öyküyü yeniden anlatıyor: 1820'lerin St. Petersbourg'unda bunalan genç aristokrat Onegin, amcasından miras kalan taşra köşküne gelir. Buradaki komşuları Lensky ve nişanlısı Olga ile kısa sürede arkadaş olur. Olga, genç adama kız kardeşi Tatyana'yı tanıştırır. Kırılgan Tatyana, yakışıklı Onegin'ın sözünü sakınmayan tavırlarından etkilenir ve ona ilan-ı aşk eder. Onegin genç kızı refüze edip, aracı olan Lensky'in aile onuruyla oynadığında, iki adam kendilerini bir düelloda bulurlar. Onegin, yaptığı tercihlerin bedelini çok ağır ödeyecektir... filmin adı yevgeniy onegin bilmeyenler için konu ve oyuncuları da beyaz perdeden yazdım filmin son sahnesi güzeldi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 onegin filmini izleyen yok mu bence her sinema severin izlemesi gereken film edebiyat uyarlamalarını ben her zaman sevmişimdir yine UMUT PARKI diye bir film vardı(mansfield park orijinal ismi sanırım) edebiyat uyarlaması o da çok güzeldi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 onegin iyi filmdi ya cidden hiç izleyen yok mu aşırı sinema tutkunları izlemediniz mi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 onegin ve umut parkı onegin ve umut parkı zaferin filmleri izleyin bence Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 yüzüklerin efendisi serisinin kralın dönüşü filminde, orc'lar şehri basıp insanları katlederken, karmaşada çığlıkların, gandalf'ın bağırışları arasında rohan süvarilerinin borazanının sesinin duyulduğu sahne... iki kule filminde de, ent'lerin ormanın katliamını görüp savaş çığlığı atması ve isengard'a yürümesi.. Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 cesur yürekte willamsın sevgilisinin öldürüldüğü an kızın bakışları etkileyici Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 godfather da pacino nun portakal yediği sahne Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 moulin rouge miydi orijinal ismini tam yazamıycam kırmızı değirmen filminde so exciting di sanırım şarkıda birlikte onu söyledikleri sahne uzun boylu nicole kidman a bu filmin pek yakışmadığı söylenir dansını gören varsa anlayacaktır bence iyiydi ama kidman a kafamda bir yer belirlemediğimden olacak Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 fransız sinemasından orijinal ismi 8 femmes 8 kadın filminde en küçük kızın şarkısı filmde tüm oyuncular şarkıda söylüyor fransız sineması bence 1 numara en çok hollywood dan yazsam da 8 kadın filmi en çok bilinen fransız filmi bi de amelie var halbuki çok iyi filmler var işte ben emanuel beart ı söyliycektim yetenekli bir fransız oyuncusu pınarların manonu diye bie filmi vardı o daha iyiydi filmin birinciside vardı da adını şimdi hatırlayamadım birincide gerard de pardiö (işte yazılışını hatırlayamadım) oynuyordu bir kamburu benim favorimse daniel atteul Alıntı
Φ jigsaw_killer Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Testere 1in sonunda katil amcamın yerden kalkışı we "Bazı insanlar yaşamak için fazla nankör,ama sen değilsin,artık değilsin." lafından sonra kapıyı hışımla kapatması,aynı anda yerde sürünen "Adam" ın çığlıkları we benm o anda suratımda beliren ifade...asla unutmam Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bugün hep godfather daki fredo geliyor gözümün önüne onun babası vurulunca bir şey yapamayışı fredonun öldürülüşü... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 umut parkı masfield park jane austen ın romanından uyarlama fakir kız müstakbel eşiyle yemek masasındadır kirli çatalları gülerek ve utanarak temizler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.