Φ citos Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Herkese selam!Urfanın siverek ilçesinin mezrasında tek ööğretmenli bir okulda görev yapmaktayım.Okulumun ihtiyaçlari için milli egitime ne kadar yazı yazdıysam boş ödenek yok deniyor,köydekilerle de bişey yapamadım bir bayan olarak ne yapabilirim diye düşünürken foruma yazmak aklıma geldi,fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler. Alıntı
Φ emin0703 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2010 hocam bende siverekte tek öğretmen olarak çalıştım 3,5 sene ..şuan şekerli i.ö o'dayım..duyarlı davranışınz için kutluyorum sizi..okulunuzun eksik neyi var yardımcı olmak isterim bende..burdanda okuyup yardım etmek isteyecek kişiler elbet olacaktır..Görevinizde başarılar.. Alıntı
Misafir Mehtap Gönderi tarihi: 16 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2015 (düzenlenmiş) Yeni Foça Reha Midilli ortaokuluBen izmir yeni Foça Reha Midilli Ortaokulunda veliyim siniflarimiza projeksiyon istiyoruz imkanım olmadığı için buraya başvurdum yardimci olursanız sevinirim Tarih: 16 Mart , 2015 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir Hasan Huseyin Gönderi tarihi: 25 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2015 (düzenlenmiş) İyi aksamlar.Hakkari Semdinli Derecik Kırca İlkokulu icin yardimlarinizi bekliyoruz. Okul yikik dokuk,boyasi yok,duvarlari dokuluyor. Her an yikilacak gibi duruyor. Cocuklar okul icinde tehlikede ders goruyor. Yarin bir gun okulun yikilma ihtimali cok yuksek. Nereye bas vurduysam sonuc alamadim. Lutfen bu konuda duyarli olalalim. Cocuklar okulunu sevsin,rahat gelebilsin,Güvende ders gorebilsin istiyoruz. Yardimlarinizi bekliyoruz. Tesekkur ederim.Yetkili ogretmen:Hasan Huseyin Tarih: 26 Mart , 2015 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir muhtaciz Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2015 (düzenlenmiş) İyi akşamlar harran sanliurfadan ozkent ilkokulu bizim okulda da birçok eksiğimiz var ve köylünün maddi olanaklari yetersiz olduğu için öğrenciler çalışmaya götürülüyor ve egitimlerinden geri kalıyorlar geçen yıl bir ay öğrenciler gelmedi okul kapanmadan bir ay öncede çalışmaya gidiyorlar acilen yardım istiykruz Tarih: 6 Ekim , 2015 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir karizma.2121 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2015 (düzenlenmiş) selamünaleyküm yardımsever insanlar!hakkari yüksekovada cumhuriyet ortaokuluna projeksiyon ve kaynak kitap yardımı talep ediyorum öğrencilerim için.özellikle maddi durumu olmayan yüzlerce öğrenci var.şimdiden yapacağınız yardımlar için teşekkür ediyorum. Tarih: 13 Ekim , 2015 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir yukarıesen Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2015 (düzenlenmiş) merhabalar ağrı/taşlıçay yukarı esen köyünde anasınıfı öğretmenliği yapıyorum sınıfımızın oyuncak (fen matematik köşesi, müzik köşesi, ecilik köşesi için materyal), kırtasiye (a4 kağıt, fon kartonu, grapon kağıdı, pritt yapıştırıcı gibi) malzemelere ihtiyacı var yardımcı olursanız çok mutlu oluruz Tarih: 9 Kasım , 2015 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir fevzi65 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2015 (düzenlenmiş) van çaldıran fatih sultan mehmet ortaokulu rehber öğretmeniyim öğrenciler için kıtap, giyim, ve kırtasıye yyardımı talebimi iletmek istiyorum şimdiden herkese teşekkürler... Tarih: 9 Kasım , 2015 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir köyöğretmeni Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2015 (düzenlenmiş) Merabalar ığdır Kolikent ilkokulunda öğretmenlik yapmaktayım.Okulumuzda 196 öğrenci bulunmaktadır.Köy şartları gereği okulumuzda yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimiz bulunmaktadır. Genel olarak zaruri ihtiyaçlar ; Kırtasiye malzemeleri İlk ve ortaokul için destekleyici kitaplar,hikaye ve romanlar (kütüphanemiz mevcut ama yeterli kitap yok) İhtaiyacı olan öğrencilerimiz için kıyafet yardımı Gülen yüzler ve gözler için yardımlarınızı bekliyoruz. SAYGILARIMLA Tarih: 9 Kasım , 2015 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir Bellik Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2015 Merhaba lar.şanlıurfa suruç bellik köyü okulunda calisiyorum öğrencilerimizin kıyafet yadimina ihtiyacı vardır. ilgilenmenizi rica ediyorum.teşekkürler Alıntı
Φ Sedeföğretmen63 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2015 Kolay gelsin ben sanliurfanin bir köyünde anasinifi ogretmeniyim cocuklarimiziz ekonomik durumları yeterli olmadigi icin gerekli materyalleri edinemiyoruz bize anasinifi icin oyuncak muzik materyalleri ve kirtasiye malzemeleri yollayabilirmisiniz birde sinifimizda projeksiyon aletimiz ve bilgisayarimiz yok yardim ederseniz cok mutlu oluruz simdiden teşekkür ederiz Alıntı
Misafir şükran akyıldız Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2016 (düzenlenmiş) Merhabalar.Ben şanliurfanin siverek ilcesine bagli canpolat koyu emek mezrasinda tasimali bir okulda gorev yapiyorum . Malum kis sartlari agir heleki ustune ayagina yuyecek ayakkabi bulamayanlar icin. Kendi okulumda bir cok cocugun ayaginda ayakkabisi yok ciplak ayakla okuka gelenler var coguna kendim.yetismeye calisiyorum fakat ücretli bir öğretmen olduğum icin imkanim cok kisitli durumum cok sıkıntılı. Bu soguk gunlerde cocuklarinda sicak guluslerini gormek istiyorum umuyorum ki bana ulasir mesajimi gorursunuz. Biliyorum yogunlugunuz cok ama gercekten burda durumlar cok kotu lutfen yardim edin yardimlarinizi bekliyorum. Tarih: 1 Ocak , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir yardım-eli bekleyen Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 (düzenlenmiş) Merhabalar ben Bitlis Mutki ilçesine bağlı bir köyde öğretmenlik yapmaktayım. Görev yaptığım okul yeni yapıldığı için cok eksik bulunmaktadır. Sizlerden yardim eli bekliyorum.İhtiyacımız olan projektör,fotokopi makinesi ve etkinlikler için ses sistemine ihtiyacımız vardır. Tarih: 16 Şubat , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2016 Bu okullarin acik adresleri nedir,bu yardim cagrilari ne kadar güvencelidir.Bu anlamda bilgi sahibi olabilirsek yarim elma gönül alma seklinde belki yardimimiz dokunabilir. saygilarla Alıntı
Misafir kartaltepe Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2016 (düzenlenmiş) Kartaltepe ortaokulu özel eğitim sınıfı materyal ihtiyacı bulunmaktadir.kartaltepe ortaokulu kartaltepe mahallesi sefaköy küçükçekmece ıstanbul Tarih: 4 Mart , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir İlkders Gönderi tarihi: 4 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2016 (düzenlenmiş) Selamun aleykum.Merhabalar ben Siirt pervari sığırlı köyü ogretmeniyim.belki malumunuzdur buradaki durumun .öğrencilerim gerçekten çok kötü durumdalar daha bir tanesinin ayağında bir spor ayakkabı dahi görmedim. Beden derslerinde normal günlük elbiseleriyle geliyorlar.sizden bu çocuklara Allah rızası için ufakta olsa bir yardımda bulunmanız. Böylelikle yalnız ve kimsesiz olmadıklarını da öğrenmis olurlar.saygılar hurmetler.. Tarih: 4 Mart , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 25 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2016 (düzenlenmiş) koy okuluna kïrtas Tarih: 25 Mart , 2016 Düzenleyen: Smyrna Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir anaokulunayardım Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2016 (düzenlenmiş) merhabalar ben dicle üniversitesi sınıf öğretmenliği 3.sınıf öğrecisiyim bizimde bingöl çukurtepe köyünde kötü durumda olan anaokulunu yenileme gibi bir projemiz var sizden yardımlarınızı bekliyoruz lütfen kırtasiye malzemeleri olsun oyuncak yardımı olsun yardımlarınızı esirgemeyin Tarih: 1 Nisan , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir yardim rli bekleyen Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2016 (düzenlenmiş) Merhabalar ben van in ercis ilcesine bagli magara koyunde sinif ogretmeniyim ogrencilerimin yardima ihtiyaci var kirtasiye ,ayakkabi giysi ne olursa yardimci olursaniz okul olaraka cok seviniriz ogrencileri mutlu etmekten daha guzel bi duygu yok... Tarih: 21 Nisan , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir Okula yardım Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2016 (düzenlenmiş) Merabalar... ben Diyarbakir in Silvan a bağlı bir köyünde görev yapmaktayım. Öğrencilerimizin maddi durumları çok kötü olup her türlü yardıma ihtiyaçları vardır. Bu konuda yapılabilecek yardımlar için sizden haber bekleyeceğim.. En ufak bir yardım bizi mutlu edecektir... Tarih: 9 Eylül , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Misafir aynur343 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2016 (düzenlenmiş) Oyuncak istiyoruz okulumuzda oyuncaga ihtiyacimiz var yardim etmek isteyenlere duyrulur lutfen çocuklarimizi sevindirelim Tarih: 16 Eylül , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Φ Sütlüce56 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2016 Siirt in sütlüce koyunde sinif ogretmeni olarak gorev yapiyorum. Okulumuz ogrencilerinin maddi durumlarinin yetersizligi nedeniyle kitap, kalem vb kirtasiye ihtiyaclarini karsilayamamaktadirlar. Yardim etmek isteyen kisiler bu iletisim nunarasiyla bana ulasabilirler. Alıntı
Misafir Sınıf Öğretmeni21 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2016 (düzenlenmiş) Ben Diyarbakırda görev yapan bir sınıf öğretmeniyim. Cocukların ek kaynağa ve okuma kitaplarına ihtiyacı var. Sınıf kitapligimiz bomboş velilerin maddi durumu yetersiz. Bize bir yardım eli uzatın lütfen. Tarih: 28 Eylül , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.